outfit

Heej! här kommer min nyårs outfit :)

strumpbyxor från Lindex, blus från H&M, tub kjol från Indiska, halsband från Cocoo och armband från Snö
Pussar //Soff<33

idag:

Heej! har vart med chillen hela dagen idag! :) <3 snart så ska jag och familjen gå till mina kusiner och äta middag. föresten.. Gott nytt år!! har alla haft ett bra år?? :) aja måste gå nu. ha det bra. Vi syns nästa år!! =P
Pussar //Soff<33

Puss allihopa!! :) <33

nu skriver jag! :)

Heej! nu har jag inte skrivit på ett tag men jag hsr inte vart hemma! =P igår så var jag ju med Hanna och badade :) vi hade jätte kul! <3 sen sov jag över hos henne och vi såg på film och åt massa godis. mums! :) vi gjorde också ansiktsmasker :) har lite bilder men det lägger jag in snart =P imorse så hämtade pappa mig hos Hanna och så åkte vi och köpte min laptop! äntligen så har jag en egen dator!! :D men nu ska jag kolla runt lite. här får ni se lite bilder från igår:

våra sköna ansikts masker :)

 jag =P

Hanna <33
Ha det bra! :) <3
Pussar //Soff<33

Snart! =P

Heej! håller på och gör lite saker så jag hinner inte blogga men får se om jag skriver ett längre inlägg ikväll! :)
Pussar //Soff<33 

Härnösand :) <33

Helluuuu;) Har precis tittat klart på filmen Music and lyrics här i Härnösand, den var super bra!! Imorgon åker jag och min syrra hem och då ska jag försöka blogga! Här i Härnösand är det 19 minus (brrr!) och jätte mycket snö! Ganska mysigt faktiskt, men längtar ändå hem till mina söta kompisar<33 Skriver mer imorgon!
Isiga pussar & kalla kramar //chillen<33

Skönt! :) <3

Heej! nu har jag precis tagit bort ansikts masken och sköljt av hår inpackningen  :) känner mig riktigt fräsch nu!! =P men nu ska jag se lite på TV. 
Pussar //Soff<33 

lite tidigt.. =P :S

Heej! har tittat lite på H&Ms nya vår kläder och har hittat några fina bikini! lite tidigt kanske men ändå.. :)

99 kr

99 kr

99 kr

129 kr
älskade den rosa!! <33 tyckte ni någon var fin?? :)
Pussar //Soff<33

hehe =P

hehe, bjuder på en liten jul bild:

 jag.. =P
Pussar //Soff<33

nu kommer det..

Heej! här kommer bilder på det jag köpte:

 hårspray =P

ett jätte fint halsband med en bakelse! :) <3

foundation kudden och anskits masken som jag ska göra nu!! :D tog aldrig nån bild på tub kjolen.
Pussar //Soff<33

Hemma

Heej! imorse vid halv 10 så åkte mamma och jag till stan :) hittade lite fina saker =P hittade ett par jätte fina skor men dom fanns inte i min storlek så dom kunde jag inte köpa :( sen köpte jag en ny hårspray, en ny foundation kudde, en ansikts mask och en tub kjol :) kunde inte ladda upp bilderna nu på sakerna för kameran är helt ut laddad så ni får vänta tills ikväll! men nu måste jag gå.  Ha det bra! :) <3
Pussar //Soff<33

Hanna och jag<33

har kollat runt lite och hittat lite gamla bilder på mig och Hanna! :) <33

söt =P

haha <3

snyggingar! =P

haha !! :D

saknar! <3
älskar dig! kommer ihåg när vi sov över typ varje helg när vi var små!! när vi lekte så hade vi alltid lika kul och vi kunde typ inte vara osams i 5 minuter! <333
Pussar //Soff<33

Sööt!! :) <3

Heej! har hittat en skit söt bild på Hanna från förra cupen!

haha, visst var den sööt!!?? XD <33
Pussar //Soff<33

Brrrr... =P

Heej! har precis vart ute och åkt pulka med mamma och syrran =P Brrrr vad kallt det är ute!!  nu ska jag iallafall sätta mig i soffan med en filt och lite choklad och se på Grey's anatomy! :)

Pussar //Soff<33


söndag :)

Heej! skrev aldrig igår för vi var hos mina sysslingar! :) sen har jag bara vart hemma och vart ute =P imorgon så ska jag + familj åka till stan och köpa lite grejer! och på¨tisdag så ska jag vara med Hanna! :) <3 men nu ska jag fortsätta att pyssla med syrran.. vi gör snögubbar =P hehe!
Pussar //Soff<33 

en försenad julhälsning =D

Heeej!!! Om en halv timme ska vi åka till centralen, jag och min stora syster ska åka tåg till min mormor & morfar (Härnösand)! Hela julen har varit jätte mysig och rolig:) Jag har fått massa julklappar tex en rosa rullväska (som jag ska ha idag<3), en rosa velour mysdress, rosa skiit söta träskor (lägg märke till att jag älskar rosa:D), grey's anatomy sesong 1, present kort på The Body Shop 250 kr, Kicks 250 kr och på sf bio 100 kr! Och så fick jag massa massa mer! Som jag sa tidigare så skulle jag inte blogga så mycket på jullovet, som ni har märkt... jaa men jag lovar jag SKA bättra mej till vårterminen :P Och då menar jag att jag ska skriva flera inlägg per dag, hehe det låter redan omöjligt för mej XD! Hoppas alla har haft en jättemysig jul!
GOD JUL<33
Pussar //chill<33  
 god jul och gott nytt år!! vi ses sen ;) <33

Juldagen :)

Heej! har fått massa presenter :) här får ni lite bilder:

armband :)

2 Gossip girl böcker

Grey's anatomy säsong 1 =P

2 linnen

pyjamas

en kudde :)

bruna lakan

söta vantar :)

kofta

Choklad mums! :P

present kort på Åhlens och 500 kr :D

1000 kr :)
och så har jag fått lite fler saker men dom orkar jag inte lägga ut bilder på =P nu ska jag gå och se lite på TV! =P ikväll så kommer det några till oss på middag och då kanske man får nått mer.. =P Hoppas ni har haft en bra jul! <3
Pussar //Soff<33

Julafton! GOD JUL!! :) <3

God Jul allihopa!! :D <33 har fått lite julklappar nu på morgonen :) här får ni lite bilder:

Hallon body butter och en ögon brynsborste :)

Kofta som jag kanske ska ha ikväll =P

och mer julklappar väntas under granen! :D


Längtar!!

Heej! nu är det bara 7 timmar kvar till julafton!! :) <3 är ni pirriga över imorgon!? det är jag lite ;) aja,  idag så har jag gjort allt som jag sa att jag skulle göra och ikväll så kanske jag ska göra knäck =P ha det bra!
Pussar //Soff<33

Idag..

=P
Pussar //Soff<33


pussar //Soff<33

Heej! nu sitter jag här vid datorn och ser lite på TV samtidigt. jag kommer nog inte skriva så mycket imorgon och på julafton men jag skriver sen och berättar om julen och allt som hänt. =P så: God jul om jag inte säger det på torsdag! :)
Pussar //Soff<33


Juuul! :)

Heej! nu har jag, min lilla syrra och mamma precis klätt granen och tagit upp mer jul saker! julen är så mysig!! =P <3 här kommer lite bilder på vårat mysiga jul pynt:

 JUUL!! :)

den ser lite konstig ut på bilden men den är finare i verkligheten =P

hehe, mina jul möss :) <3
skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

tisdag

Heej! idag så ska jag kanske baka lite julgodis med familjen och så kanske jag ska vara med Chillen :) <33 skriver nog inget inlägg på dagen så ni får läsa mer ikväll! =P
Pussar //Soff<33

julafton!!

heej!! I övermorgon så är det julafton!! =P Jag läängtar så!!
Har precis  ätit frukost... idag ska jag och min familj julpynta och göra pepparkakshus! sen kanske jag ska vara med soff <33
Puss //chill<33

haha :)

Heej! har precis ätit middag. idag har jag vart med Chillen hela dagen och vi har haft "lite roligt!" =P haha! <3 nu ska jag hitta på nått roligt. :) skriver mer sen!
Pussar //Soff<33

måndag

Godmorgon! har precis ätit frukost och ska snart klä på mig. idag ska jag och Chillen göra nått så jag skriver sen på dagen någon gång eller ikväll. :)
Pussar //Soff<33

Nu:

heej! nu ska jag precis sätta på en film och ta nått att äta. skriver inge mer ikväll men vi hörs imorgon!
Pussar //Soff<33

idag:

Heej! hehe, följde aldrig med familjen och köpte julgran idag =P Jag gick till Chillen istället och vi körde lite playstation. haha, vi kommer bli världsbäst på ensam hemma Chillen! :) <3 sen gick vi hem till mig och såg på film och poppade lite popcorn :P nu ska jag typ inte göra nånting. ska bara sitta här och slappa! man har ju inga läxor eftersom det är jullov!! :D imorgon så ska jag vara med Chillen och hitta på nått roligt! =P  skriver kanske ikväll.
Pussar //Soff<33

fjärde advent!

Heej! hann tyvärr inte skriva nått igår så jag får skriva lite nu! =P på förmiddagen så var jag ju hos Chillen och spelade playstation! :) sen efter lunch så åkte vi till några kompisar och bakade julgodis! mums! det blev jätte gott :) vi kom hem typ 11 och var jätte trött =P idag är det fjärde advent!!! och det är bara 3 dagar, 13 timmar och 54 minuter kvar till julafton! ;P snart så ska vi åka och köpa julgran men jag skriver nog sen!
Pussar //Soff<33

hann inte lägga ut gårdagens outfit så ni får den nu:
strumpbyxor från Gina tricot, linne från Gina tricot, kofta från Gina tricot och halsband från H&M

min fina marsipan gris som jag gjorde igår! =P
Ha en bra advent! <33

***

Hejsanhoppsan! Jag har precis duschat och badat bastu, ganska mysigt nu när det är kallt:) Ikväll blir det myskväll med hemmagjort pizza! Soff och jag funderar på att byta header... har ni några förslag?!
Ha en skön kväll<33
Pussar och kramar //chill<33

Första dagen på jullovet!

Heej=P Idag är det första dagen på jullovet, och den har börjat bra! Först åt jag frukost och var ute och lekte med min kanin i snön, sen kom soff till mej så spelade vi ensam hemma (playstation) :) Haha det gick ju jättebra för oss<33 Snön ligger kvar på marken och det har precis börjat snöa igen, hoppas det blir en vit jul i år trots allt!
Snöiga hälsningar //chill<33
snöö!!<333

JULLOV!!!!

HEJSAN!! äntligen är det JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jippey! :) Jag kommer säkert inte blogga så mycket under jullovet, så ni vet =P Här kommer en julbild<33
Puss //chill<33

Ha ett skönt jullov XD <33


Tack!! <33

Heej! idag var det en väldigt kort dag. vi kom hem typ vid 12 och då såg jag och Chillen på en Beck film :) sen såg vi lite på Sex and the city och åt lite chips till! =P

mina presenter från Hanna & Chillen! tack så mycket! älskar er! <33
Pussar //Soff<33

Dagens outfit:

Heej! nu är det äntligen jullov! :) här kommer dagens outfit:

Soff:
jeans från JC, t-shirt från H&M och adidas från Stadium

Chillen:
strumpbyxor från H&M, kofta från Lindex och linne från H&M som jag fick av Soff idag :) tack Soff <3 och tack för presenten, Hanna och Chillen!<33 //Soff :)
Pussar //Soff & Chill<33

fredag!!

Heej! idag börjar vi kvart över 10 och så slutar vi tidigt också! =P sen blir det äntligen Juuullooov!!! :D kommer inte på nått mer att skriva så jag skriver mer sen! <3
Pussar //Soff<33

imorgon= julavslutning =P

Hejsan!!! Har precis städat mitt rum-måste vara det tråkigaste som finns!! Imorgon är det skolavslutning!!!! Äntligen=P Vi har sovmorgon på morgonen till kvart över tio och slutar tidigt så det blir en soft dag<33 Våran klass ska ha en typ "mini" julafton med paket och sånt, haha hoppas det inte tar så långtid så man får jullov nån gång ;) Nu ska jag duscha!
Puss //chill<33

idag :)

Heej! har haft mysdag idag och slutade kl. 1! :) när vi kom hem så satte Chillen och jag på oss kläder och så var vi ute ett tag i snön =P sen gick vi in och gjorde varm choklad åt godis och såg på Sex and the city! <3 nu ska jag kolla lite på skor för mamma ska köpa nya till mig :) imorgon så blir det äntligen jullov!! i klassen så ska vi ha minijulafton och ge julklappar =P hehe aja, måste gå nu!
Pussar //Soff<33

haha, visst gjorde jag ett fint hjärta i snön!? =P <3

torsdag ;)

heluu! sitter och äter frukost... idag är det ju slappdag så då behöver man iaf inte anstränga sig nått! Efter skolan ska jag vara med soff så då kanske vi kan lägga in en outfit bild....
ses sen! //chill<33

torsdag

Heej! idag i skolan så ska vi bara städa och se på film med godiis! :) <3 hittade några bilder från typ 1 år sen när vi var på innebandy cup:

alla tjejer i laget! <3

Vicki (Sisterbabes.blogg.se) och Moa :)

Vicki <33

haha, snygg bild när alla springer =P <3
Pussar //Soff<33

klääääder:)

Hejsan hoppsan:) Här kommer kläder från H&M <33
sött linne <33
kanske inte till vintern men ändå ;)

Några jeans, från Bikbok :P VIlken tycker ni är snyggast? Vilken är eran stil??
Pussar //chill<33

julkul:)

Hej! Idag var det sista riktiga dagen innan jullovet:) Imorgon ska vi typ städa och titta på film med godiis och på fredag blir det julavslutning! Det var längesen jag bloggade om mode så det kanske blir ett senare ikväll ;)
Pussar// chill<33

JULLOV!!!!

haha, snygg bild va!? =P <333

Pussar //Soff<33


glömde =P

hehe, skrev bara 2-4 i förra inlägget men ni som inte vet så är cupen i Januari :) var bara det jag ville säga!
Pussar //Soff<33

Hejsan Svejsan! :)

Heej! har precis duschat och ätit. kom hem från innebandyn förut och idag igen så gick det väll sådär =P idag efter skolan  så gick jag och Chillen till centrum och köpte lite godis till imorgon! längtar! ;) sen så gick vi hem till Chillen och städade hennes kanins bur. sen var det bara att gå till innebandyn men det var ju sista träningen innan jul så det var lite skönt! Den 2-4 ska vi åka på cup i Uppsala! :D LÄNGTAR SÅÅ!!! <3 aja, nu ska jag gå och ringa Chillen =P  Har tyvärr inga bilder idag men jag ska försöka ta några imorgon. :)
Pussar //Soff<33

onsdag

Heej! det är fortfarande mycket snö ute! :) idag slutar vi halv 3 och då ska Chillen och jag göra nått =P skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

snöööö!!!

DET ÄR SNÖ UTE!!!
Hoppas de håller kvar tills jul:)
Puss //chill<33

idag:

Heej! dagen har vart mycket bra idag! =P har ju kommit skit mycket snö! ;O har haft lite snöbolls krig (men jag har inte blivit mulad som tur var) =P på spanskan så hade vi spanska prov. gick faktiskt väldigt bra, kunde typ allt så jag hoppas jag får bra! får reda på det imorgon :) här kommer lite bilder från dagen:

haha, förlåt Chillen men den var faktiskt lite söt och rolig! =P <3

Chillens fina jul träd! :)

älskar snö!! <33
Pussar //Soff<33

många! =P

Heej! såg just att vi har skrivit 500 inlägg! =P hehe, visst är vi duktiga! :9 <3  roligt inlägg va!? ;P
Pussar //Soff<33


Tisdag

Heej! nu är jag klar för att gå till skolan. det är jätte mycket snö ute!! :D (kanske inte så jätte mycke men ändå =P) idag slutar vi sent, 20 i 4 :/ jag skriver mer ikväll :)
vet ni, nu är det bara 8 dagar, 16 timmar och 13 minuter tills Julafton!!! =P hehe.. <3
Pussar //Soff<33

förlåt =P

hehe, jag orkar inte blogga idag men jag lovar att skriva imorgon! :)
Pussar //Soff<33

outfit

heej! här kommer dagens outfit:

Soff:
jeans från JC, tröja från H&M och strumpor från H&M

Chillen:
lack tights från GIna tricot och tunika från Gina tricot
Pussar //Soff<33

Godmorgon! :)

Heej! nu har jag ätit frukost och är snart helt på klädd =P Chillen har ju redan berättat vad som händer idag så jag har inget mer att skriva nu men jag skriver efter skolan eller ikväll!
Pussar //Soff<33 

Måndag:/

Hejsan!! Har precis vaknat... Va det någon som firade Lucia igår?? Vi såg luciatåg på tv men sen va de inget mer:S Idag så är de vanlig skoldag men vi slutar tidigt typ 13.50 =P och då ska soff och jag försöka fixa header! Eller det blir nog nån annan som gör den åt oss....XD
Pussar //chill<33

hemma

Heej! kom hem för ungefär 1 timme sen och har precis ätit middag :) nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska väll sitta här vid datorn och slappa =P skriver nog inget mer idag men imorgon har jag ju sovmorgon så då skriver jag nog ett inlägg!
Pussar //Soff<33

söndag

Heej! idag är det redan 3 advent och det är bara 10 dagar kvar till jul! :D <33 aja, jag har precis ätit frukost för jag vaknade klockan 10 =P idag ska jag + familj åka bort till några kompisar vid 1 så jag skriver mer när jag kommer hem! =P
Pussar //Soff<33

<33

fler bilder! ;)

Heej! här kommer ännu fler bilder! <33

Chillen och Hanna <3
Soff
Soff & Chillen <3
Bell <33
Chillen
Chillen & Hanna
Bell & Soff <33
Soff
Soff & Chillen
Bell =P
Soff & Bell <3
Soff & Hanna <3
Soff & Bell
Hanna, Soff & Bell




söt <3


och det var sista bilden! många bilder blev det =P hehe, nu ska jag gå och fixa iordning mig för vi ska bort till Chillen på adventsbjudning :)
Pussar //Soff<33

älskar er tjejer! <33

Bilder <33

Heej! hade skit kul igår med tjejerna! <3 vi hade fjortis tema så alla fixade iordning sig som fjortisar =P här kommer massa driv bilder!! :)

Soff, Hanna och Chillen <33
Soff och Chillen
Soff =P
Chill <3
Hanna <3
kommer snart fler bilder :D
Puss så länge //Soff & Chill<33

OMG!!!

OMG!!! En pralin ska bort från alladin asken!!! ;O
Vilken röstar ni på??? :'(
Puss //en nervös chill<33

tema?

Hejsan!! Håller på att packa lite tills imorgon=P Det blir sovaöver hos Hanna oxå, och vi ska försöka komma på ett tema till träffen, men vi kommer inte på nått=( Har ni nått förslag? Just nu är det Nobel-middagen på teven! De är kul att se hur alla e klädda men själva festen e tråkig...:S Skriver mer sen<33
Puss //chill<33

tema?

Hejsan!! Håller på att packa lite tills imorgon=P Det blir sovaöver hos Hanna oxå, och vi ska försöka komma på ett tema till träffen, men vi kommer inte på nått=( Har ni nått förslag? Just nu är det Nobel-middagen på teven! De är kul att se hur alla e klädda men själva festen e tråkig...:S Skriver mer sen<33
Puss //chill<33

6 skoldagar!! :) <3

Heej! nu ser jag på mammas pojkar. hehe, sista avsnittet =P har ni tänkt på att det bara är typ 6 skoldagar kvar till jullovet! :) längtar såå!! <33 nu ska jag slå in en julklapp :) får se om jag skriver mer idag men jag tror inte det. imorgon är det äntligen fredag och då ska jag, hanna, Bell, Chillen och hanna ha tjej kväll<33 vi kommer ha jätte roligt och jag ska försöka ta lite bilder =P så jag tror inte det blir så mycket blogging imorgon men jag skriver på lördag! :)
Pussar //Soff<33

äntligen outfit! =P

Heej! här kommer dagens outfit:

linne från Gina tricot, kofta från vero moda, jeans från H&M

linne från Gina tricot, Adidas från Stadium, jeans leggins från Gina tricot och strumpor från H&M
Pussar //Soff<33 

=P

Heej! jag tycker ni ska kommentera lite mer! =P hehe, vi vill ha kommentarer! :) jaa, det var väll bara det jag ville säga ;) ska gå och läsa min bok nu såå..

 
Pussar //Soff<33

hehe

Hejsan!! Har städat mitt rum...pust! eller rättare sagt MAMMA har städat mitt rum XD Imorgon blir det godis och julmust på son:) fast filmen (som vi började på idag) var inte bra...
Puss //chill<33

film

Heej! nu har jag tränat på spanskan och det känns faktiskt som om jag kan det mesta fast det är en sak jag är skit dålig på! :/  iallafall så ska jag se på en film nu på 3an. den hette typ I hennes skor. nån som har sett den? jag skriver inte mer ikväll men vi ses imorgon!
Pussar //Soff<33


längtar till Julen!!! <33

Heej! det blev ingen outfit bild idag heller!! Chillen, vi måste verkligen ha nån bild den här veckan =P aja, har vart på innebandy som gick sådär (som vanligt!) =P hehe, var trött. nu sitter jag här och funderar på alla julklappar och jag märker att jag bara har en julklapp kvar :) nu ska jag snart gå och öva lite till spanska provet :/ Hatar prov!! hihi, nån som vet om det är nått bra på tv ikväll?? :S alla bra program har typ slutat så man får väll sätta på en film =P skriver mer sen!
Pussar //Soff<33

längtar!!! :D <333

onsdag:)

Godmorgon!! Har vaknat och tagit på mej kläder=) Nu får vi inte glömma outfit idag!!!! Idag på So:n ska vi börja titta på en Bollywood film, som vi ska fortsätta se imorgon och då får vi ha godis=P Längtar... Vi sluter tjugo över tre om jag inte minns fel. Jag skriver mer då eller sen<33
Puss //chill<33

nu..

Desperate Housewives :)
Pussar //Soff<33

Godast?

Heej! snart är det dags för att öppna choklad askarna Aladdin och Paradis =P jag älskar dom!! =P men vilken av askarna är godast tycker ni?? själv tycker jag Paradis :) mums! <3

 Aladdin eller..

 ..Paradis??
Pussar //Soff<33


Vilket märke???

Hejsan!! Sitter här och funderar på vilken affär som är bäst av MQ, Bik Bok eller Cubus?? Dom är ganska lika tkr jaa.. Vilken av dom tkr ni är bäst???
Puss//chill<33

love...

i just love them...<33
Heels
i love shoooooes!!!!<33
Puss //chill<33

idag=P

Heej!! Idag har det vart en låång och tråkig dag eftersom att vi slutar ju tjugo i fyra:/ Vi åkte skridskor på gympan, hehe, och gissa hur det slutade=P Efter skolan var jag och soff med varandra och tittade på film och bakade chokladbollar:)
puss //chill<33

bilder från dagen

Heej! har precis ätit middag och snart måste jag träna lite på spanska provet :/ här får ni lite bilder från dagen: =P

Bell och David =P (hehe, förlåt för att jag lägger in den!) :)

Hanna W :)

Hanna och jag <33
Pussar //Soff<33

tisdag

Heej! är färdig nu och sitter här och gör ingenting. =P slutar 20 i 4 idag så jag skriver när jag kommer hem eller ikväll!
Pussar //Soff<33

äntligen!

Heej! äntligen är jag klar med spanskan. jag kan typ ingenting så jag måste plugga väldigt mycket! =P snart ska jag gå och se lite på TV men först ska jag sitta här vid datorn en stund! :) skriver sen eller imorgon. <3

 //Soff<33

middag

Heej! nu har jag kommit hem och ska snart äta. =P jag har precis tränat till engelska provet som är i morgon och efter maten måste jag träna till spanska provet som är nästa tisdag! :/ men jag skriver när jag är färdig!
Pussar //Soff<33

hemma

Heej! är hemma nu. ska ta en lussebulle tror jag =P jag sitter och kollar på lite kläder på olika sidor så jag kanske lägger ut bilder sen!
Pussar //Soff<33

kläder från H&M<33

Hejsan!! Nu ska jag blogga lite, hehe... Det var längesen jag bloggade om mode så nu kommer lite stuff från H&M=P
Halsband 59:50 kr<33
As snygg jacka från H&M 349 kr, som världens bästa hanna appeltofft ska köpa<333 älskar dej<33
Halsband från H&M 29:50 kr:)<3

söt kjol bara 129!!!<33
im in love...<33 149 kr...=P
mums! <33 samma pris fast olika:)
ürgullig väska <3 79:50 kr=P
Jag och Hanna ska shoppa idag så vi får se om man kommer hem
med något;)<3 Nu ska jag fixa iordning mej till skolan...:(
Puss //chill<33

måndag

Heej! nu har jag precis fixat iordning mig och är klar! :) idag slutar vi ju tidigt  och efter skolan vi halv 4 så ska jag passa min lilla syster och sen ska vi gå till mina kusiner. jag skriver efter skolan eller ikväll. =P
Pussar //Soff<33

Gina tricot

Heej! har hittat en fin kofta på Gina tricot som jag önskar mig i julklapp!

söt rosa kofta 249 kr
Pussar //Soff<33

:)

Heej! här kommer 2 andra bilder:

min lilla syster som rider i Drottningholm =P

godis som jag köpte (eller pappa köpte till mig) =P
Pussar //Soff<33

dagens outfit

Heej! här kommer dagens outfit:

jeans från Gina tricot, tunika från Gina tricot och halsband från Gina tricot =P
Pussar //Soff<33

mysigt! :)

Heej! nu har jag kommit hem från julmarknaden. köpte lite jul godis =P nu sitter jag och äter godis, chips och så dricker jag julmust och ser på film! mums<3 :) lägger in lite bilder sen!
Pussar //Soff<33

punktpunktpunkt...

 ...har blivit dålig på att blogga...
//chill<33

söndag

Heej! förlåt för att jag inte har skrivit nått men igår hade vi ju gäster och mina kusiner stannade på middag och sen så sov jag över hos dom och nu har jag precis kommit hem från min kusins innebandy match. snart så ska jag äta lunch och så ska jag + familjen åka till Drottningholm på julmarknad =P skriver när jag kommer hem!  outfit kommer också sen :)
Pussar //Soff<33 (föresten, glad 2 advent!) :D <3

Lördag

Heej! idag som jag sa igår så ska vi ha gäster, typ 15 personer och hälften har jag aldrig träffat :S aja, snart ska jag baka lite muffins! :) men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. outfit bild kommer sen! =P
Puss så länge //Soff<33

kväll

Heej! har precis ätit och ska snart se på idol! :) tyvärr så blev det inga outfit bilder idag heller :/ men jag har lite andra bilder =P

tomten Hanna<33 :)

suddig..
haha, vi hade tråkigt på spanskan så då fick det bli en bild! älskar dig<33
nu ska jag bara göra några saker och sen stänga av datorn. imorogn så ska vi ha gäster och jag måste baka så jag tror inte det blir så mycket blogging imorgon men vi får se.. =P
Pussar //Soff<33

Fredag

Heej! nu är det äntligen fredag och på söndag är det redan 2 advent! :O på eftermiddagen så ska jag vara med Chillen så vi skriver kanske då.
Pussar //Soff<33

snart fredag! :)

Heej! har precis sett klart på mammas pojkar. haha, dom är så roliga! =P aja, ska fortsätta se på tv nu. skriver imorgon på morgonen!
Pussar //Soff<33

Roligt! :) <3

Heej! nu gick precis Chillen hem och jag satte mig här vid datorn. idag när vi slutade så var jag ju med Chillen och Hanna<3 vi såg på film och sen så åt dom middag hos mig! Sen så följde vi med Hanna till bussen och var där och flummade lite. <3 =P när Chillen och jag gick hem så vet jag inte riktigt vad Chillen höll på med! haha, fast jag kanske inte var mycket bättre jag =P nu måste jag träna lite på engelskan.
Pussar //Soff<33

torsdag

godmorgon! idag slutar vi 20 över 3 och efter skolan så ska Chillen, Hanna och jag göra nått så jag skriver mer ikväll! <3
Pussar //Soff<33

3 december<3

Hejsanhoppsan! Det bev ingen outfit idag heller... vi är verkligen dåliga på det! =/ Har vart på innebandy så nu är jag trött och har ont i huvudet:( Jag får väll ta en tablett då=) Skriver mer snart<3
Puss //chill<33

klar :)

Heej! är färdig med engelskan. gick faktiskt väldigt bra! =P nu sitter jag här vid datorn och så ser jag lite på TV :) får se om jag skiver nått mer ikväll men annars ses vi imorgon!
Pussar //Soff<33

onsdag

Heej! har precis gjort klart lite spanska och ska snart börja med engelskan :/ idag har det väll vart en vanlig tråkig skoldag. efter skolan så gick jag och Chillen hem till henne och gjorde mellis och såg på film. tyvärr så tog vi ingen outfit =P sen så var det ju innebandy kl. 5 så då åkte vi dit! men nu måste jag fortsätta med engelskan. skriver när jag är klar! :)
Pussar //Soff<33

hehe

Hej! Idag är det andra december, det närmar sej julafton!! I Eftermiddag ska jag vara med soff så vi skriver mer då!
Puss //den som skriver "jätte roliga" inlägg:) (chill)

...

Hejsan!! Idag har jag vart med Soff på eftermiddagen, vi glömde ta outfit så vi får göra de imorgon! Nu ska jag göra läxor (pust!) kanske skriver ikväll eller imorgon<33
Puss //chill<33

läxor :/

Heej! håller på att göra lite engelska. har ju prov om en vecka :( är precis färdig med spanskan så det är skönt :) idag har det väll vart en vanlig dag =P men nu måste jag fortsätta med engelskan! (förlåt för att det inte blir så mycket blogging men det kommer säkert sen!) <3 skriver när jag är färdig.
Pussar //Soff<33

godmorgon

Heej! nu är jag färdig så nu har jag lite tid framför datorn. imorse när jag kom ner så fick jag en smink kalender! :) hehe, och  idag så fick jag en ögonskugga i första luckan =P vi ses sen!
Pussar //Soff<33

 min smink kalender

suddig bild :/
ögonskuggan som jag fick =P

RSS 2.0