vilken är sötast?

Heej! har hittat 2 söta Love and Peace armband. vilken är sötast?

den eller...

...Den?
svara gärna!
Pussar //Soff<33

vad tycker ni?

Heej! nu har jag precis ätit middag och det var jätte gott! :) har hittat två tunikor från H&M men jag vet inte riktigt om dom e snygga? vad tycker ni?

299 kr


299 kr
säg vad ni tycker! ni som läser bloggen, vi har väldigt lite läsare just nu så ni kan väl sprida bloggen till många!
Pussar //Soff<33

Kyrkan & dip:)

Hej!! Nu har jag kommit hem från kyrkogården. Det var massa ljus och folk:) Efter det så hyrde vi en film som heter Slumdog Millionaire och köpte dip<33 Jag skriver mer sen!!
Puss //chill♥

Graven

Heej! nu har jag precis kommit hem från Ekerö kyrka. jag + familj var där och satte lite ljus och gjorde fint! här får ni se en blid på min älskade lillebrors grav sten:

<33

<33333
nu ska jag gå men jag skriver sen.
Pussar //Soff<33

lunch

Heej! nu har jag precis ätit lunch och har lite tid för att blogga. det går väldigt bra och vi har börjat måla 2 väggar. här får ni se en bild:


nu måste jag gå
Pussar //Soff<33

Jobbigt! =P

Heej! nu håller jag på i mitt rum och det är ganska jobbigt =P men nu hinner jag inte skriva mer för pappa ropar. skriver och lägger in bilder sen.
Pussar //Soff<33

Shopping och röj=)

Hejsan!! Nu håller jag på att fixa iordning mej för att jag ska shoppa med min morbror Erik och Mormor &morfar!! Eftersom att jag fyller år om en vecka (jippey!!) så ska dom titta på presenter till mej. Efter shoppingen så ska jag röja bort massa saker i mitt rum, eftersom att jag oxå ska tapetser och möblera om i mitt rum!! Men nu måste jag gå<33 Puss //chill♥

Trevligt Trevligt

Heej! nu är jag färdig och mitt rum är nästan helt tomt nu. jag fick precis (eller för en timme sen) veta att vi skulle bort på middag hos min kusse. trevligt trevligt! nu håller jag på att fixa iordning mig eftersom vi ska gå om ungefär 1 timme. skriver kanske ett inlägg ikväll.
Pussar //Soff<33

bilder

Heej! nu ska jag strax äta. jag har börjat med mitt rum och jag tycker det går ganska bra! :P så här ser det ut nu:



tomt!
nu väntar maten på mig.
Pussar //Soff<3

Halloween + sista dagen på höstlovet + fixa mitt rum!

Heej! idag är det Halloween :P som chillen har sagt och så är det bara 3 dagar kvar av höstlovet! :( men nu kommer det roliga, idag ska jag äntligen börja med mitt rum =P snart så ska mamma och jag åka och köpa färg och lite saker. jag lägger in lite bilder hur det ser ut.
Pussar //Soff<33


HAPPY HALLOWEEN!!

Trick or treat?? Bus eller godis??? idag är det (som jag har nämt=P) allahelgona afton=) Jag har gjort några halloween bilder på paint<33

 är det någon ska ha lysande pumpor ikväll???

 är det någon som ska gå Bus eller godis ikväll???
Ha en bra Halloween!!!!
Puss //chill<33


Halloween=) & slutet=(

Godmorgon!! Idag är det Halloweeeeen!! Men oxå sista dagen på höstlovet + helgen...=( tänk att det har gått så fort!! Så snart är det skola igen... bläää=(  Men det händer iaf en rolig sak nästa lördag... jag fyller år!!<33 ååå vad jag längtar!  Skriver mer sen<3
Puss från en längtande chill<33

film

Heej! nu är mammas pojkar slut. haha, det är ett litet roligt program det där! =P nu ska jag sätta på en film. "tokig i dig" hette den nog. mamma hade fått så man kan väl se om den är bra. :S skriver efter filmen eller imorgon.
Pussar //Soff<33

mammas pojkar =P

nu ser jag på mammas pojkar fast det är paus. skriver efter det.
Pussar //Soff<33

ses snart! =P

Heej! nu ska jag stänga av datorn. kan ju inte sitta här i flera timmar. =P skriver kanske ikväll.
Pussar //Soff<33

//chill<33

Hejsan!! Nu har jag ätit... vi åt fisk med potatis med skirat smör & ärtor=P Mums!! Ikväll händer inget särskillt utom att jag ska se Mammas pojkar. Det är så himmla roligt att garva åt!!=) see you<33
Puss //en som älskar att se töntiga program<33

äntligen!

Heej! har inget att göra så jag skriver ett inlägg. imorogn ska jag äntligen börja med mitt rum. jag ska rensa och bära ut alla möbler ur rummet. ni får se hur det blir sen när det är färdigt. :)
puss så länge //Soff<33


Hemma :)

Heej! nu är jag hemma. på hemvägen köpte vi kinamat så vi har precis ätit. det var jätte gott! =P igår var vi ju och shoppade och jag köpte:

fast rosa (fanns ingen bild) 299 kr

foundation 149 kr

och en mysig dunjacka. idag så har vi badat på ett äventyrsbad. det var roligt och mysigt. sen åkte vi en stund till Ikea vi skulle köpa en ny skrivbordstol till mig men det fick bli en annan gång. =P nu sitter jag vid datorn och myser. ska nog packa upp lite kläder nu. skriver mer senare.
Pussar //Soff<33

Väst<33

Hejhej!! Jag har hittat en jättesnygg väst från cubus<33:
me like it=P
Puss //chill♥

Pösigt= HOT<33

Heej<33 Nu har jag kommit hem från pappas jobb och från knä doktorn!! Jag tycker att det är jättemysigt med pösiga/lite större tröjor och tunikor. Så jag har letat på H&M:s hemsida och ja hittade några!!:
=P<33

En söt höst färg<33
Stickat är hot!!<33
Jag skriver mer sen!!
Puss //chill♥


En dag på pappas jobb<33

Hej!! Nu sitter jag på pappas jobb i Rissne! Jag hade inte mycket för mej idag och i eftermiddag ska pappa och jag till knädoktorn, så det fick bli pappas jobb=) Jag gillar iochförsig att vara på mina föräldrars jobb... Just nu är pappa på möte så jag fick låna hans dator=P Men nu ska jag nog läsa en stund<33
Puss & kram //chill<33

En jobbig men mysig dag....<33

Hejsan!! Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag!! Jag har vart med hanna idag och vi hyrde filmen Dumpa Honom! och den var jättebra<33 Till det köpte vi chips och dip=P Efter det så tänkte vi fixa naglarna men så bev det ej. Sen skulle vi hämta hannas syskon (som är jätte gulliga tkr jag<33!!) från Närlunda skolan, och så lämnade vi dom hemma hos hanna (som bor i Älvnäs) och så fixade hanna iordning sig till innebandyn och sen gick vi hem till mej igen och till sist till innebandyn!! Vi fick en rejäl promenad, och det var en bra uppvärmning till Innebandyn. Men när vi väl kom till Innebandyn så var bara våran tränare Helen och Jessica (hennes barn och våran kompiis<3) där så då snackade vi, sen spelade handboll och sen innebandy med några 98:or!! Det var jätte kul=P sen gick vi hem...<33 Så nu är jag väldigt utmattad!!!
Puss och kram //chill<33

Idag:

Hejsan!! Idag ska jag vara med hanna<33 vi ska typ hyra film och sätta på våra lösnaglar!!! Men nu ska jag äta frukost (bläää=S). Skriver mer sen!!!
Puss //chill<33

tv

Heej! nu har jag tittat klart på ugly betty och ska snart se desperate housewives. nu ska jag gå ner och hämta en macka, är lite hungrig =P det här kanske blir sista inlägget så ni får nöja er med chillen imorgon och på torsdag :P skriver på torsdag kväll.
Pussar //Soff<33 (uppsala, här kommer jag!) =P

cocoo.se

Heej! har hittat några gulliga smycken på cocoo.se här får se och njuta! =P

195 kr

245 kr

195 kr



195 kr

245 kr
visst var dom söta!? kanske ska köpa nån av dom =P nu ska jag gå och se på Ugly Betty.
Pussar //Soff<33

packar

Heej! nu har jag duschat och packat lite kläder till imorgon. jag har packat kläder, bikini, pengar till shopping =P och necessär + smink. är det nått man har glömt? :S vi åker imorgon vid 10 tror jag så jag kanske hinner skriva ett inlägg då. jag har precis hjälpt mamma med att tömma kattlådan. det luktar inte gott ska jag säga er! nu ska jag fortsätta lite med packningen. skriver när jag är färdig! :P
Pussar //Soff<33

Love, Hope, Beauty<33

Tittut!! Nu har jag hittat världens sötaste tröjor från Forever 21!!! Vilken av dom tyckte ni var snyggast??? Jag tyckte alla...<33
1. Love:

2. Hope:

3. Beauty:

Puss & kram //chill<33


stan<33

Hej!! Nu har jag kommit hem från stan. Bion var jätte rolig, så den är värd att se! Efter bion så åkte vi till Östermalm och gick till en Top Shop outlet... jag tänkte köpa ett linne (50 kr!!) men så blev det ej=P Sen gick vi till Hötorget och då åkte vi hem!
Puss //chill<33

kommit hem

Heej! nu har jag kommit hem från dagis eller jag kom hem för en timme sen. =P jag har fått tidningen Frida så jag har suttit och läst den lite. nu ska jag kolla runt lite på datorn. skriver mer sen.
Pussar från en läsande soff<33

 =P

dagis

Heej! nu har jag sätt på en film "hemma bäst" medans jag åt lunch. fast jag har suttit här vid datorn för jag åt för typ 2 timmar sen. =P om typ 5 minuter så kommer mormor och så ska vi gå till dagis som jag sa förut. skriver kanske efter när jag kommer hem.
Pussar //Soff<33

Mysdag = mysoutfit :P

Heej! nu har jag ätit frukost framför tvn. =P här kommer dagens outfit:

EIK tröja från sportxtra, linne från Gina tricot och strumpbyxor från Gina tricot

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar nog på nått.
pussar från den mysiga Soff<33 =P


Godmorgon!

Heej! nu har jag precis vaknat för dom håller på att byta tak på mina grannars hus (som tex på chillens hus) och det låter så himla mycket att jag inte kunde sova vidare :( idag händer det inget speciellt, jag ska bara vara hemma och slappa. jag ska nog se på film sitta vid datorn och bara vara inne. sen vid 3 så ska jag hämta lillsyrran från dagis. men nu ska jag gå och äta frukost. skriver snart igen!
Pussar //Soff<33

<33

Bio<33

Godmorgon!! Jag har precis vaknat.... jag kunde inte somna om när pappa sa hejdå till mej (han skulle till jobbet). Det som händer idag är att jag och min kusin Johanna och jag ska gå på bio i stan. Vi ska se Bröllops fotografen!! Hoppas den är bra<33
Kramisar //chillen<33

<33

Cardigan

Hejsan!! Här är en snygg tröja från H&M, jag funderar på att köpa!! Jag har på mej den på ett inlägg av soff:)

300 kr!!
<33

(kort inlägg)

Heej! nu har jag ätit och läst lite bloggar. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag får väl hitta på nått. kanske ser på TV om det är nått bra. nu ska jag gå och ta en muffins =P
Pussar //Soff<33

bilder från stan

Heej! glömde ladda upp bilderna från stan i förra inlägget så här kommer dom:

Chillen<33

Chillens fina bubbla =P

jag gör nån konstig min?<3

önskar mig i julklapp<33

önskar mig i julklapp<33

önskar mig i julklapp<33 =P

ska köpa på onsdag<33
Pussar //Soff<33

rolig första dag på höstlovet! =P

Heej! nu är jag hemma eller jag har varit hemma ett tag men jag behövde cykla till macken och lämna tillbaka filmen som jag lånade igår. :/ idag har det iallafall vart "en rolig första dag på höstlovet" =P var ju och shoppade med chillen men jag köpte bara ett läppglans men jag hittade några saker som jag ska köpa i Uppsala.
Läppglans som jag köpte 39,50 kr


 chillen och jag åkte in vi 10 till stan.  sen kollade vi i affärer och till lunch åt vi grillad korv med mos =P sen gick vi i affärer igen och när vi satt på en bänk och snackade så kom det fram en tjej som frågade om hon fick intervjua oss och vi sa ja. hon frågade om vad det bästa var med att vara tjej och lite såna frågor och chillen och jag bara "eeh, jag vet inte riktigt på typ nästan varje fråga :S" iallafall så ska vi vara med på radio på söndag, (hehe lite pinsamt). efterråt så as garvade vi för att jag sa lite pinsamma saker på en fråga. :P sen vid 3 så åkte jag hem med mamma och chillen stannade kvar i stan ett tag som hon skrev om i förra inlägget.
Pussar //Soff<33

Shopping<33

Hej!! Jag är fortfarande på mammas jobb... Jag har kollat på H&Ms hemsida och jag hittade några av sakerna som jag köpte:
1. Puder 49.50 kr

2. Rouge 49.50 kr

3. Foundation kudde (verkligen ett behov!!) 19.50 kr

4. Ett läppglans 29.50 kr (hade ej nån bild)
5. En nagelfil från Kicks 20 kr (hade ej nån bild!)
Puss //chill<33

Mammas jobb<33

Hejsan!! Nu sitter jag på mammas jobb inne i stan!! Jag och soff har ju shoppat, men hon behövde gå lite tidigare (typ tre) så då kollade jag lite mer i affärer men sen tröttnade jag och gick till mammas jobb. Det är jättemysigt, jag dricker varm choklad och är inne på facebook!! Jag skriver mer sen!!!
Varma choklad kramar //chillen<33

Outfit!!

Hej!! Nu har jag tagit på mej kläder, jag lägger ut outfit sen!!
Kram!! //chillen

<33

Hejsan!! Idag är den första "riktiga" dagen på Höstlovet! Soff och jag ska ju shoppa i stan idag, men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa... På hannas och min födelsedags fest fick jag ett presentkort från Gina Tricot på 100 kr av soff, så jag kanske ska köpa nått därifrån! Vi hörs<33
Puss //chill<33

Shoppa!

Heej! idag ska jag och chillen åka in till stan. tyvärr ska jag inte köpa nått för jag har inga pengar men jag ska kolla på saker till uppsala när jag ska shoppa där =P iallafall så ska jag gå och äta frukost nu. skriver efter frukosten.
Pussar //Soff<33

Det här är chillen och jag när vi shoppar =P

Kläder från H&M

Hej! Nu har jag hittat lite kläder från H&M:
1. Halsband 39.50 kr

2. En mysig kofta för 399 kr<33

Puss //chill<33

!!!!

Hejsan!!! Nu har jag kommit hem från Cats, det var superbra!! Så nu ska jag fixa lite på min facebook (som för övrigt ser usel ut=S), skriver lite senare!!
Puss //chill<33

kväll

Heej! nu har jag sätt klart filmen och ätit middag. filmen var jätte bra och jag tycker att ni borde se den. nu funderar jag på att köpa två böcker (fast jag betalar så klart inte =P) men  ska jag fortsätta leta efter nån bra bok.
Pussar //Soff<33

<3333

Heej! här får ni två bilder från festen<33

<33

alla älsklingar<33

Amanda och Elvira<33

Sophia och Matilda<33

Hanna<33

Matilda, Elivira och millis<33

Linn<33

Chillen<33
Det var några, orkar inte ladda upp alla.
Pussar //Soff<33

film time

Heej! nu har jag hyrt en film och det blev Marley och jag. hoppas den är bra! jag skriver när den är slut.
Pussar //Soff<33


Cats...mjaaau=P

Hej!! Nu har jag fixat iordning mej, för att jag Farmor och mina kusiner ska se musikalen Cats!! Nu ska jag skynda mej och fixa maken=)
Pussar //chill<33

Så här ser katterna ut...
<33

söt liten klubba :P

Heej! fick en söt liten klubba med choklad av min moster igår. tänkte äta upp den nu =P
Pussar //Soff<33

mums!

203 inlägg

Heej! märkte att chillen och jag har skrivit 203 inlägg! gasnka bra tycker jag :)
Pussar //Soff<33

Söndag, Hööstlov!

Heej! nu är det höstlov och och idag är det söndag =P idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag kanske ska hyra en film! jag kanske kan ha en riktig mys dag med film och lite godis. :P igår kväll så hade vi gäster. mormor, morfar, min moster och hennes man och deras hund Bob. till middag åt vi älg och till efterrätt så åt vi chokladmousse och sen var det bara att gå ut med Bob i regnet :) haha vi blev lite blöta men det var mysigt ändå. vad ska alla göra på höstlovet? på onsdag så åker jag och min familj till Uppsala och vi kommer hem på torsdag. på onsdagen ska vi shoppa och på torsdagen så ska vi bada på nått äventyrsbad :) jag har 470 kr till att shoppa för! :D ska köpa en ny foundation, en tröja från H&M och en ny pyjamas tror jag. men nu ska jag komma på nått att göra. skriver mer sen om ett tag.
Pussar //Soff<33

Den sötaste Bob<33
(gammal bild)

Detta har hänt:

Heej!!! Hanna och jag såg ju på Twilight igår natt (den var jättebra!!!!) så vi gick och la oss klockan halv fyra på kvällen.... så i morse när vi skulle spela innebandy match så var jag ganskaa trött!! Efter matchen så rusade jag iväg till baletten, och nu ska vi snart få gäster... haha jag kommer nog somna ganska tidigt ikväll!!!
Puss //chill<33

oavgjort :)

Heej! det blev oavgjort på matchen. jag är fett nöjd eftersom det var mot Täby! alla var skit bra<33 tyvärr så orkar jag inte ladda upp blider från festen för man ser typ ingenting på bliderna men om ni vill se bilder från festen så gå in på www.thethreee.blogg.se  nu sitter jag med min syrra och hjälper henne med önskelistan till jul =P
Pussar //Soff<33

innebandy match!

Heej! festen igår var jätte kul! jag tog massa bilder men jag glömde min mobil hos Hanna så jag lägger ut dom sen. nu ska jag snart åka innebandy match mot täby. :S dom har aldrig förlorat förut men nu ska vi se till så att dom gör det! skriver när jag kommer hem.
Pussar //Soff<33 (önska oss lycka till!)

Hanna & chills efter fest<33

Hej!! Festen blev jättelyckad!!! Det var superkul och den slutade typ tio så efter det kollade hanna och jag på idol och tur att inte erik åkte ut!!! Sen satt vi lite och kollade på facebook men nu sitter vi och myser i ,Hannas säng med hennes lap top, och ska se på Twiglight!!
Puss och (snart efter twiglight & snack) godnatt<33
//chill &hanna<33

fest

Haloj!! Nu sitter jag här med Hanna och alla göäster kommer när som helst!!!!<33<33 Jag skriver när festen är slut<33
Puss//chill

fest outfit

Heej! nu har jag valt kläder.


klänning från Gina tricot och strumpbyxor från Gina tricot.
nu ska jag gå och göra nått medans jag väntar på att jag kan gå.
Pussar //Soff<33

välja kläder & sminkning

Heej! nu ska jag gå upp och välja kläder och sminka mig. ni får se resultatet snart!
Puss så länge //Soff<33

innan festen.. =P

Heej! nu siiter jag och äter mellis, två mackor med oboy =P slutade kvart över 3. ikväll är det somsagt hanna & chillens fest<33 den börjar kl. 7. undra vad man ska ha på sig.. :S jag kommer nog på nått. iallafall, det som ska göras innan festen är:


pussar //Soff<33

Dagens outfit

Heej! dagens outfit består av:

linne från H&M, kofta från åhlens, strumpbyxor från Gina tricot och halsband från Glitter.
Pussar //Soff<33

Fredag! =D

Heej! nu är det äntligen fredag och om några timmar när skolan är slut så är det höstlov! :) idag så har vi musik, mentors pass, eva pass, svenska, matte, spanska och engelska. men nu ska jag gå och fixa iordning mig innan jag går till skolan.
Pussar //Soff<33

sova över<33

Tjoo! Nu har jag sett på mammas pojkar,hihi<33 Jag ska nog börja packa tills imorrn, då jag ska sova över hos Hanna<33 Först fest, sen ska vi se på Twilight, sen snacka och morgonen efter så har vi innebandy match=) Vi kommer nog inte orka spela så mycket!! Jag skriver mer sen<33
Puss<33 //chill!!

<33

Snyggt paket, made by chill<33

Hejsan! Idag har jag vart hos Hanna och planerat festen! ååå jag längtar tills imorrn då festen är, fast det har ju redan soff berättat:) Nu har jag ätit middag och slagit in hannas paket så här får ni en bild på det snygga paketet=P:

en grön kartong, en blå siden rosett och en hjärt lapp där det står.....:
Grattis Hanna!!! Önskar chillen<33

Hihi jag är jätte nöjd, iaf för att varra mej:)
Puss //chill

Bilder =P

Hej! här bjuder jag på lite bilder :)



mina gosiga katter<33
Puss //Soff<33

Mango =P

Heej! nu har jag ätit middag (fast det var för ty en timme sen) =P mamma och pappa är inte henne så jag passar lillasyrran. nu ska jag och Tilde skära mango! mums.
mango är typ den godaste frukten! :P kommer snart!
Pussar //Soff<33

jag kan nog inte skära så där bra.. :P

:/

Heej! idag i skolan så var det skit äcklig mat! det var nån soppa men jag åt två mackor och lite sallad :/ jaa, annars har det inte hänt så mycket. vår vikarie i SO ska sluta så vi ska få en ny lärare (igen..) men nu ska jag inte skriva om tråkiga saker. åååh, längtar till fredag då är det Hanna och Matildas fest och så börjar höstlovet! =) men nu vet jag inte vad jag ska skriva om så jag skriver när jag kommer på. :P
Pussar //Soff<33

två dagar kvar...

Heej! nu är det äntligen bara två dagar kvar till HÖSTLOVET!!! vad ska alla köra på lovet? själv ska jag shoppa, =P tapetsera om mitt rum och göra om det och bara vara hemma och slappa och så klart vara med kompisar<33
idag slutar vi tjugo över tre så jag skriver när jag kommer hem!
så här ser jag ut idag:
linne från Gina tricot, tunika från H&M, strumpbyxor från Gina tricot och strumpor från H&M.

 =P
Pussar //Soff<33

Godnatt

Heej! nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa. =p
sovgott //Soff<33

bakelser<33

super fina safari cupcakes!! vill ha!!<33
världens gulligaste cupcakes!! <33
mums...<33

Hejsan!! Jag är som vanligt sugen på nån ting och idag är det bakelser!! Här är ett par fina cupcakes som ser mumsiga ut!! Nu kommer andra bakelser: <33
chokladbollar<33
önskar att det stog: Matilda 13 år...=P
Det var allt!! Nu ska jag nog se på tv, socker sugen...:(
Sockriga häsningar //chill<33

snart Grey´s anatomy

Heej! snart ska jag se på grey´s anatomy. men jag skriver nog ett inlägg när det är slut.
Puss //Soff<33

hatar blogg.se!

Heej! det tar ju en timme att skriva ett inlägg! :-( ååå, orkar inte skriva nu för att det tar så lång tid men jag kommer skriva ikväll. ska gå upp och se på TV och ha datorn i knäet och skriva lite ibland mellan TV programmen. =P
Puss på kinden //Soff<33
Ledsen på blogg.se!!

Spanska :(

Hola! ska göra spanska läxan, trååk! kommer snart!
Puss //Soff<33
Adiós! =P

<33<33<33

Heej! kolla min fina bild som ja har fixat på paint!

snygg va!?<33
We forever and ever<33 RIHGT?
puss //Soff<33


kul inlägg....

Hejsan! Jag har precis kommit från innebandy träningen och ska snart äta... Imorgon ska hanna och jag planera festen!! Vi ses snart!!
Pussar //chill<33

rolig innebandy! :D

Heej! kom hem från innebandyn för typ en halvtimme och har ätit och duschat. haha, jag och Hanna hade verkligen en riktig skratt-attack! :) vi skrattade typ så vi började gråta. hahaha, jag fick ont i magen och jag skrattar fortfarande så fort jag tänker på det. =P orkar inte berätta vad det var vi skrattade åt men det var iallafall kul! skriver mer snart.
Pussar från en skrattande Soff<33 ;)

älskar dig gmn!<33

en snabbis

Heej! det här får bli ett snabbt och kort inlägg. jag ska snart gå till skolan. idag slutar vi halv 3 och ikväll har vi innebandy! :) men jag och chillen kommer nog skriva innan innebandyn. outfit bilder kommer också sen! men ni som läser vår blogg, sprid den för vi har inte alls många besökare :( jaa, det var allt. =P
Kyssar //Soff<33

TV

Heej! håller på att kolla på Ugly Betty och efter det blir det Desperate housewives! :) det här blir nog sista inlägget för idag, ska typ gå och lägga mig om 1 och 1 halv timme så jag säger Godnatt och sovgott nu!

Pussar //Soff<33 


Adidas / Fred perry??

Heej! funderar på att köpa en till adidas kofta eller en Fred perry kofta. jag tror adidas men jag får se :) dom är ju ganska dyra :S jag har hittat några som är helt okej... =P

Adidas:





 (lite liten bild) :p



Fred Perry:
det var alla. var det nån som var snygg? :P var brukar ni köpa era adidas tröjor?? behöver verkligen svar! nu ska jag gå och träna lit på spanskan.
Pussar //Soff<33

en vanlig dag

Heej! idag har det inte hänt så mycket. jag var i skolan och det var bara tråkiga lektioner. efter skolan så var jag med Chillen och vi åt mellis och så hjälpte jag henne med franska läxan, haha jag äger verkligen på franska! =P jag har hittat en fin mysig tröja från H&M. är den snygg?
299 kr
Pussar //Soff<33

dagens outfit

Heej! här kommer dagens outfit. :)
Chillen:
tunika från H&M, kofta från zara, jeans från Crocker och halsband från pearls for girls.

Soff:
tyvärr så har jag ingen bild och jag orkar inte ta så jag skriver min outfit.
brunt linne från Gina tricot
rosa Adidas tröja från Stadium
ljusa jeans leggings från Gina tricot
Puss //Soff<33


House!

Hejsan!! Jag längtar tills
ikväll... för då är det House!!
haha världens roligaste inlägg....
pussar //chill<33
<33

Appeltofft<33

Hejsan! Förlåt att jag inte skrev någonting igår!! Hanna och jag shoppade efter skolan i Vällingby. Vi skulle ju somsagt köpa presenter till varrandra. Jag köpde en jätte gosig mössa och vantar från Accent kr till henne och hanna köpte en tröja från H&M (som var jättesnygg!!), en parfym och en ögonfransböjare till mej!! Vi köpte för 250 kr till varrandra<33 Just nu gör jag ingenting, jag ska snart till min gitarr!!
Puss o kramiis //chill<33

haha älskar den här bilden!!
We 4-ever and ever!! Älskar dej<33 H<3M

Ses snart!

Heej! ska snart gå till skolan och idag slutar vi tjugo i 4 :( låång dag.. men jag kommer skriva och lägga ut outfit efter skolan. (lite kort inlägg) =P
Pussar //Soff<33

gammal bild..

bikbok

Heej! nu har jag varit inne på bikboks hemsida och hittat lite saker!

linne 349 kr

örhängen 49 kr
hinner inte lägga ut fler för nu ska pappa ha datorn. ses snart!
puss //Soff<33

slut på fantasin

Heej! nu har jag hjälpt mamma med att duka. vi ska snart äta middag, musselpasta. :) vad göra alla ikväll? jag ska nog bara se på TV och mysa (som vanligt =})  nån som har någon ny låt på gång? behöver verkligen nya låtar! nu är min fantasi slut och  jg kommer inte på nått mer att skriva.
Pussar //Soff<33

tack vicki<33

tack vicki för att du fixar våran blogg! den hade inte blivit så här bra om du inte hade fixat den åt oss<33
vicki sötnos<33
www.Sisterbabes.blogg.se
Puss //Soff<33

mina fina muffins!

Heej! nu har jag bakat färdigt och dom blev så klart jätte goda =P här får ni se dom goda muffinsarna!
jag gjorde en "extra" fin till min lillasyster. :P
(ser man att det är ett T??) :S =P
skriver snart igen.
Pussar //Soff<33

outfit igen :P

Heej! nu ska vi se om det funkar att ladda upp outfit!

det funka men det är inte en så bra bild :/
tröja från H&M, linne från Gina tricot, strumpbyxor från Gina tricot och halsduk från H&M
Pussar //Soff<33

hemma

Heej! nu har jag kommit hem och det är skönt att sluta tidigt :) jag hade tänkt att baka chokladmuffins så jag har tagit fram alla ingredienser och ska börja baka. ni får resultatet sen! som jag sa förut så ska jag försöka ladda upp outfit bild så det kommer säkerrt snart.
Puss så länge //Soff<33

skolan

Hejsan! Nu ska jag och soff
bara fixa iordning oss, sen ska vi gå
till skolan:) Vi skriver mer sen!
Puss och kram //chill och soff<33

Läskig video=S

Hejsan! Nu sitter vi och kollar på olika bloggar, vi har precis sett ett läskigt video klipp från vickis & emmys blogg... det är typ om Michael Jackson (eller hur det stavas...)!!! gud vad vi skreek=P haha see det<33
www.sisterbabes.blogg.se 
Puss //chill o soff<33

Hjälp=S

Hejsan!! Är det nån som skulle kunna hjälpa
oss att byta bakrunds färg på bloggen??
Tack i förhand!! <33
Puss //S&M

dagens outfit :(

Heej! det funkar inte att lägga upp dagens outfit så jag gör det efter skolan för nu ska jag gå till chillen<33
Pussar //Soff<33

En skriven outfit=)

Heej! Nu har jag vaknat och tagit på mej kläder. Outfit idag blir:
Långt randigt linne från Gina Tricot, adidas från
stadium,strumpbyxor från Lindex och magskärp från Gina Tricot!
Det här kanske inte säjer er nånting, så jag kanske skickar
outfit bilder sen!!
Pöss //chill<33

Godmorgon!

Heej! jag vaknade 20 i 8 och nu sitter jag och äter frukost. man borde ha sovmorgon varje dag tycker jag =P idag så har vi mentorspass, no och matte, inte så många lektioner så det är skönt. outfit bilder kommer snart, ska bara klä på mig och fixa iordning mig lite.
Pussar //Soff<33

Godiiis...<33

Hej! Som vanligt är jag JÄTTE sugen på godis.... så nu har jag JÄTTE många olika godis bilder på goda godisar. Vi börjar med Lakris:
Djungelvråååål...mums!
Döskallar...slurp:)
Mina favvosar.... mumsfilllibabba<33

lakris snöre funkar alltid=D

sura flaskor!!

sura bläckisar...åååå<33

mina favvosar innom sura godisar!!! mumsiiii!
cola nappar!
Jag är alldeles kääär<33
Nu ska jag gå upp och läsa en stund!
Vi ses imorrn!
Kram & godnatt //chill<33

sista inlägget

Heej! det här blir nog sista inlägget för ikväll. ska stänga av datorn och se lite på TV så godnatt och sovgott alla söta läsare<33 (fast jag ska ju inte sova men iallafall) :P

vet att alla typ har den här på sin blogg men är den inte söt!?<33
Kyssar //Soff<33

Guld eller silver?

Heej! nu har jag kollat på lite olika sidor med kläder och jag har hittat lite smått och gott! men nu har jag en viktig fråga (eller viktig och viktig =P) men jag vill att alla som läser kommenterar!! okej, vilken färg tycker ni är snyggast??

Guld eller..
..Silver??
Vilka är finast? svara och då menar jag verkligen att ni ska kommentera! :P
Pussar //Soff<33

Kväll

Heej! imorgon är det måndag, trååk.. :( nu börjar den nya veckan med massa lektioner men nu ska vi inte vara så deppiga. imorgon har jag sovmorgon till kvart över 10 så då blir det mycket bloggande. sen så slutar jag 10 i 2 och då kommer jag hem men jag kommer vara hemma själv (lite tråkigt) men då skriver jag så alla söta läsare har nått att läsa<33 nu ska jag kolla om det finns några snygga kläder på H&M och Gina tricot :)
Pussar //Soff<33

Ringa Hanna<33

Halloj! Nu ska jag ta och ringa hanna och bestämma
om i morgon när vi ska shoppa, och om våran fest vi ska
ha på fredag!! Haha kanske ett helt ointressant inlägg,
men ändå=)
Puss //chill<33

Triss i söta vantar<33

Heej!! Här är "triss i söta vantar"! Alla är
från H&M... se och njuut:)

1. Dom mysiga vantarna:

2. Dom "vackra" vantarna:

3. Dom höstiga och söta vantarna:

Här är vantar till allt man behöver: mysiga vantar, vackra vantar och Höst&mys vantar=P
Kramiis //chill<33


Shoppa<33

Hejsan! Imorgon efter skolan ska Hanna och jag shoppa!! Vi ska shoppa födelsedags presenter till varrandra, så får man välja själv, det kanske låter tråkigt men det tkr inte vi<33 Sen kanske jag ska köpa den där tröjan (som jag har en bild på bloggen) från LOGG... vem vet??
Puuuuss & kraaaam ///chill<33 =P

Läxor...

Hej!! Nu sitter jag och gör läxor och har
tråkiiit.... vi ska ha franska prov men sen är
alla prov över!! Åååå vad jag längtar tills det händer...<33
Puss från en "drömmande chill"....<33

Vi vann!!! =D

Heej! gissa vad, vi vann med 5-0!! alla var skit bra<33 tyvärr gjorde jag inget mål men jag och Jessie hade jätte många målchanser. :) nu sitter jag och kollar på tv med mitt varma mysiga täcke och dricker varm oboy och bulle. men nu har jag inget mer att skriva om men jag skriver nog mer ikväll
Puss //Soff<33

innebandy match<33

Heej! jaa, idag är det innebandy match mot kungsängen. vi ska samlas kl. 12 vid kommunhuset så jag måste gå och äta nått snart. jag hoppas vi vinner! önska oss lycka till. men nu vet jag inte vad jag ska skriva om. efter matchen så ska min familj och jag åka ner till ekerö kyrka för min lilebror Isak är begraven där. han levde bara en vecka efter födseln :( och om han hade levt idag så skulle han ha fyllt 10 år.<33
Pussar //Soff<33


ingen rubrik....

Hej! Nu har jag precis bastat och ser på Top Model 12. Jag har ju vart på balett
så jag är ganska trött nu! Jag har inget och skriva om, så jag skriver när
jag vet!
Pussar och kramar // Chill<33

Lördag<33

Heej! somsagt så har jag inte varit hemma idag så det har inte blivit så mycket bloggande. jag sov ju över hos min kusin som jag sa, vi var 7 st. vi somnade typ vid 1 och vaknade kl. 8 så jag är lite små trött nu. =P sen efter min kusins fest så åkte jag och min familj till Hammarby sjöstad. min lillasyster skulle leka på nått lekland med några kompisar. efter det så gick vi till H&M och jag köpte äntligen en ny foundation kudde och en tröja. och nu är jag hemma och tittar på tv men snart ska vi nog äta tror jag! men nu är skrivandet slut. jag kanske skriver mer ikväll.
Kyssar //Soff<33


Kofta!

Tjoo! Här är ett snabbt inlägg innan jag ska ut till skogbrasan!
Här är en en super snygg kofta från L.O.G.G!


Puss //chill<33

Veckans sko guide!

Hejsan! Här kommer veckans H&M sko guide, som funkar i Höst:

Häftig klacksko 349 kr!
Sööötisar som alltid funkar, 299kr<33
Sko 299 kr, jätte snygga till hösten!
Tyg skor är dina för 129 kr<33


Vilka var snyggat??? Vilka skulle passa mest i Höst???
Svara!!!
Puss //chill<33


Erik, brasa och gäster!

Hejsan! Det som händer idag är: eldning i vår lilla skog (man eldar upp löv, kvistar å sånt,
och så grillar man korv=P), jag ska på min balett och så har vi några gäster
från Falun här! Plus att jag måste göra läxor....:( 
Igår kväll så hade Millan (min stora syrra) några kompisar hemma hos oss så jag fick se Idol
själv.... det var oxå synd att Camilla åkte ut, men tur att Erik (<33) är kvar!!
Puss och kyss //chill<33

 nästan så här ser det ut...kanske lite störrre!

ååå han e såå snygg<33 puss<33

Hos min kusse!

Heej! nu är jag hos min kusin och har sjungit singstar. jag ska somsagt sova över här men jag skriver nog imorgon! det här blev inte ett så långt inlägg men men..
Puss //Soff<33

Dagens Outfit!

Heej! här är dagens outfit:

jeans från JC, tunika från Gina tricot och halsduk från H&M.
Puss //Soff<33

Fredag<33

Heej! nu är det äntligen fredag! idag kommer jag kanske inte hinna skriva så mycket. först ska jag gå till skolan. vi slutar kvart över 3. sen tror jag väll att jag ska vara med chilllen<33 sen ska vi åka till innebandyn som börjar typ 6 och slutar 7. sen efter den så måste jag skynda mig att duscha för min kusin har födelsedags fest så då måste jag dit och så kommer jag sova över där tills imorgon. men vem vet, jag kanske skriver ett inlägg hos min kusin. =P imorgon så kommer jag hem vid 10 till halv 11 på förmiddagen och då ska min familj och jag åka bort till typ hammarby sjöstad :S vet inte riktigt men min lillasyster ska typ på nått kalas där. sen på söndag så är det innebandy match i kungsängen så det kommer ta ett tag men jag ska försöka göra ett blogg inlägg då och då. nu vet ni hur min helg ser ut =P men nu ska jag ta och klä på mig utekläder.
Puss //Soff<33

Grattis!<33

Heej! Grattis på födelsedagen Hanna! älskar dig och kommer alltid att göra det<33
Puss //Soff<33

<33

"Godnatt"

Heej! nu skriver jag sista inlägget för idag. just nu sitter jag och kollar på tv och det ska jag göra i ungefär 1 timme till. =P men jag säger godnatt nu fast jag ska ju inte gå och sova på ett långt tag!

 

jaa, vi ses imorgon.
Puss //Soff<33


roligt inlägg???

Halloj!! Nu ska jag gå och duscha sen blir det läxor!! (pust!) Efter det så får jag titta på tv eller nått sånt... haha det här kanske inte var det roligaste inlägget jag har skrivet men ändå, kanske kan skriva nått inlägg sen?!
Puss //chill<33

roligt inlägg???

Halloj!! Nu ska jag gå och duscha sen blir det läxor!! (pust!) Efter det så får jag titta på tv eller nått sånt... haha det här kanske inte var det roligaste inlägget jag har skrivet men ändå, kanske kan skriva nått inlägg sen?!
Puss //chill<33

The Body Shop<33

Hej! Nu har jag ätit middag =P
Har inget att göra just nu.... undra om det är nått kul
på tv ikväll??!! Jag har sett saker som jag önskar mej i födelsedags present
 från The Body Shop:

Body Butter Körsbär<33

Body Butter Papaya!

Body Butter Japanska Körsbärs träd=P

Ett snyggt läppglans<33

Puss & Kram //Chill<33

fruktsallad<33

Heej! jag och min familj bestämde mig för att vara lite nyttiga ikväll så jag, pappa och lillasyster ställde oss och gjorde fruktsallad. det är så gott att äta frukt! =P ska snart ta en skål och njuta av frukten. :) här får ni bilder på vår fina fruktsallad!
Puss //Soff<33
mums!

Min gosiga halsduk<33

Heej! här kommer bilderna som jag sa på min halsduk! =P


var den fin?
Puss //Soff<33

Hiho<33

Hejhej! Nu har målaren vart här och vi har pratat om hur
vi ska göra mitt rum!! Det kommer säkert bli jättebra<33
Nu ska jag snart äta tror jag...
Vi ses!!!
Puss //chill<33

Torsdag

Heej! idag har det inte hänt så mycket. imorgon är det äntligen fredag + att älsklingen Hanna fyller år imorgon som chillen sa, så ni får komma ihåg att gratta henne om ni träffar henne<33 efter middagen så fick jag en mysig halsduk av lilla mammsen (Tack mamma!) den är grå och mysig<33 bilder kommer sen. nu kommer jag inte på nått mer att skriva men vi ses ikväll!
här kommer en bild på Hanna när hon äter ett surt tuggummi<33

Puss //Soff<33

Outfit

Heej! här kommer dagens outfit!

Chill:
kofta från JC, linne från Gina tricot och strumpbyxor från Lindex. skorna är inte med i outfiten. =P

Soff:
linne från H&M, kofta från H&M, jeans från Gina tricot och sjal från (vet ej) skorna är inte med i outfiten :P
Puss //Soff<33

Snygga skor!!

Tjoo!!! Här är ett par snygga skor från Forever 21<33

<33
Puss //chill

Målare

Hejsan! Nu sitter jag vid datan och väntar på att en målare
ska komma hit och titta på mitt rum (jag ska tapetsera om) så 
jag ska välja tapet:P Annars har det inte hänt något särskillt...
Skriver mer snart<33
Kram //Chill<33 


 

Väska H&M!!

Hejsan! Nu ska jag snart till skolan!! Jag har hittat en väska från H&M men jag kan inte bestämma mej om den är snygg eller inte.... vad tkr ni??
Puss //chill<33

Snygg eller ej??

Födelsedag<33

Godmorgon, igen! Soff har ju redan bersättat allt som händer idag så jag vet inte vad jag ska skriva... Imorron fyller iaf Hanna Appeltofft år!! Älskar dej gmn<33

We forever and ever vad som en händer<33

Puss på dej!
//chill<33

Godmorgon!



 nu är det torsdag och det är inte långt kvar till helgen! idag slutar vi 20 över 3 så chillen och jag skriver kanske när vi kommer hem. om typ 20 minuter ska jag gå till chillen för vi går alltid till skolan tillsammans (vi bor grannar). i skolan händer det väll inte så mycket. vi har typ spanska, livskunskap, svenska, EVA-pass och so. jaa, nu har jag inte så mycket mer att skriva. det här kanske inte blev ett så roligt inlägg men ni får läsa det ändå! =P
Puss //Soff<33

REA!!

Heej! det finns massor av saker som är på REA på H&M. jag har hittat på tröjor som är snygga!

49,50 kr (egentligen 99 kr)

74,50 kr (egentligen 149 kr)
tycker ni jag ska köpa dom?
Puss //Soff<33

Outfit

Heej! här får ni dagens outfit!

linne från Gina tricot, kofta från ??? och jeans från JC

linne från Gina tricot, T-shirt från Åhlens, kofta från H&M och strumpbyxor från Gina tricot
Puss //Soff<33

Onsdag

Heej! nu har jag precis ätit soppa och pannkakor! mums<33 idag har det inte hänt så mycket. jag har ju vart i skolan (som vanligt) och det var tråkigt (som vanligt) =P efter skolan så var jag med chillen och vi städade hennes kanins bur, åt mellis och såg på Anna Pihl. :P sen var det bara att åka till innebandyn. här kommer lite bilder från dagen<33

Chillen är väldigt städsugen<33 =P

haha! sötnos<33

Chillens lilla söta kanin Lakrits (vet ni att Lakrits var min kanin förut men vi var så dåliga på att sköta honom så vi var snälla att ge bort honom till Chillen<33)

Chillen<33

Soff flummar!??

somsagt, jag var lite flummig!

Före:
Som vanligt innan innebandyn så äter vi våran standard mellis: nudlar med grillkrydda och Oboy!

Efter:

det var allt för idag. lägger ut outfit snart!
Puss //Soff<33

<3333

älskar dig också även fast vi bråkar ibland!<33 du är det bästa som har hänt mig<33

Du vet vem du är<33
<33
Puss //Soff<33

zzzzz.....

Hej! Nu ska jag duscha och fixa iordning mej inför kvällen (lite tidigt=S) sen
ska jag se på House och sen sova! Det blir en tidig kväll.... igen(??)!
Godnatt! Puss //Chill the tired one!! 

Tips!

Tjoo! Här är lite tips på bra bloggar:

www.sisterbabes.blogg.se som är vicki och emmys blogg=P Är väldigt aktiv:P
www.loppanslashida.blogg.se som är idas blogg, mkt rolig<33
www.twinsoles.blogg.se som e jessies och jessies blogg:) gullig<3

Jätte söta bloggar som ni måste gå in på! Dom är
vinnarna i min egna hemliga tävlig av ekerös bästa
bloggare (jag själv är dommare!) hihi grattis!!
Puss & kram //chill<33

Flumm inlägg??

Halloj! Vad va det som hände med mitt förra inlägg?? Det blev lite flummigt...:S
Man ser inte va det står men man ser ju iaf kläderna!
Skriver mer sen.
Kram från chill<33

Söt??

Heej! haha, hittade gamla bilder som jag hade sparat sen jag var liten, nalle puh och hans kompisar som bebisar. hehe, dom är ju lite söta ändå.. (Barnsligt!?) :S

  Söta eller?
 vi syns snart!
Puss //Soff<33

Vad händer ikväll?

Heej! nu har jag ätit och gjort klart matteläxan. jag har precis gjort en bra deal med pappa, varje gång jag får MVG på nått prov så får jag 50 kr per MVG. ganska bra tycker jag. :) vad ska alla söta läsare göra ikväll då?? själv ska jag nog titta på tv typ desperate housewives. har inte sätt det så mycket förut men nu när det börjar igen så ska jag nog titta ibland. Skriver snart igen.
Puss //Soff<33
desperate housewives


Forever 21<33

Hejsan! I eftermiddag har jag vart med hanna för att vi skulle planera det sista inför våran fest!! Jag har precis kommit hem från min gitarr lektion och snart ska jag äta. Här e lite snygga kläder från Forever 21, min favvo affär!

17.80 dollar

 15.80 dollar

Det är synd att det inte finns i Sverige=(
Pussar //Chill<33
PS: Provade en ny text, vad tyckte ni??<33


Tråkigt :(

Heej! det verkar inte gå så bra med min frågestund så vi säger att den är avslutad nu. tyvärr fick jag inte en enda fråga. =( nu sitter jag i soffan och ser på tv och har tråkigt. det är såå tråkigt att vara ensam! nee, nu ska jag snart gå och äta men jag skriver efter maten.
Puss //Soff<33

Halsdukar<33

Heej! jag ska köpa en ny halsduk men jag vet inte riktigt vilken.

Halsduk från H&M 79.50 kr

Halsduk från H&M 79.50 kr
jaa, nu ska jag leta vidare på halsdukar.
Puss //Soff<33

outfit<3

Heej! idag slutade vi 20 i 4 :( låång dag.. iskolan fick jag tillbaks mitt NO-prov och jag fick 58 av 60! jag är riktigt nöjd. nu sitter jag här och skriver och äter bulle. mums! här får ni dagens outfit:

Adidas från Stadium, tröja från H&M (syns inte) och jeans från JC

Hade flätor och jag var duktig att inte ha smink! coolt va!? :O
skriver snart igen
Puss //Soff<33

outfit!

Heej! som chillen sa så har vi ju vart hemma hos henne hela dagen så det har inte blivit så mycket bloggande. här kommer iallafall outfiten för idag:

allt som Chillen köpte igår från JC

kofta från H&M, strumpbyxor från Gina tricot och linne från Gina tricot

Hanna fick också vara med på outfit bild. linne från H&M, tights från Gina tricot och halsduk från Topshop
Puss //Soff<33

Nagelfix bilder

Heej! här kommer bilder från dagen då Chillen och Hanna höll på med naglar.

alla nagel grejer

Hanna jobbar hårt med sina naglar =P

Chillen är koncentrerad

så blev resultatet!
nu ska jag gå och se på tv
Puss //Soff<33

Nagelfix och trix:P

Hej! Idag har varken soff eller jag skrivit så mycket efter skolan. Föörlåt så jättemycket, men jag kan iaf skriva nu:) Efter skolan idag så var ju hanna och soff hemma hos mej. Hanna och jag fixade och trixade med våra lösnaglar och dom blev ganska fiina (soff har några bilder soff hon kanske lägger ut sen!) för att vara första gången. Vi satte inte på dom för vi skulle göra en inbjudan till hanna och min fest! Men det får vi göra nån annan dag=P Jag skriver kanske mer sen!
Puss //chill<33

Nagelfix och trix:P

Hej! Idag har varken soff eller jag skrivit så mycket efter skolan. Föörlåt så jättemycket, men jag kan iaf skriva nu:) Efter skolan idag så var ju hanna och soff hemma hos mej. Hanna och jag fixade och trixade med våra lösnaglar och dom blev ganska fiina (soff har några bilder soff hon kanske lägger ut sen!) för att vara första gången. Vi satte inte på dom för vi skulle göra en inbjudan till hanna och min fest! Men det får vi göra nån annan dag=P Jag skriver kanske mer sen!
Puss //chill<33

100 inlägg<33

Hejhej!! Nu har soff och jag skrivit 100 inlägg=P Nu ska jag stänga av datan så jag skriver mer sen!! Pussar //chill<33

Inlägg istället för procent:)

Möss och jack time!

Heej! nu börjar årstiden då man börjar ha mössa, vantar och ni vet! så här ser min mössa och vinter jacka ut<33

min röda vinterjacka! :)

min vita mössa<33
nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag gå till Chillen<33
Puss //Soff<33

Frågestunden?? =(

Heej! hur gick det med frågestunden? vi har inte fått en enda fråga! :( det är dags att ni börjar kommentera mer och fråga massa frågor om vad ni vill! det var bara det jag ville säga. =P
Puss //Soff<33


Choklad och sura godisar

Heej! nu säger jag vilken godis sort som vann och på...
1 plats: kom Choklad och sura godisar (båda fick 3 röster var)
2 plats: kom Lakrits (med Chillens enda röst)<33 :) hihi

jaa, då var den tävlingen avslutad. fixar en till tävling sen nån dag!
Puss //Soff<33

Vi på skansen<33

Heej! i början av 7an så var alla sjuor på skansen. ville bara visa upp några bilder där ifrån<33

Sophia, Hanna W, Soff, Bell och Chillen<33

Soff, Chillen, Sophia, Bell, Hanna A och Hanna W<33

Sophia, Bell, Hanna W, Soff, Chillen och Hanna A<33

Sophia, Hanna A, Soff och Chillen<33
nu orkar jag inte ladda upp fler :P
Puss //Soff<33

så här ser jag ut idag

Heej! så här ser jag ut idag! man ser inte så mycket men aja:






outfit bild kommer efter skolan.
Puss så länge //Soff<33

sovmorgon!!

Heej! idag har vi sovmorgon! det är såå skönt, vi börjar 10.15! jag vaknade halv 8 så jag är inte så trött. :) idag har vi NO-prov. jag vill inte ha det  :( hoppas det är lätt! idag slutar jag 10 i 2 så det är ganska tidigt men jag skriver mer sen för nu vet jag inte vad jag ska skriva om! :S
Puss //Soff<33

Godmorgon!!

Gomorron! Idag har vi sovmorron till 10, men det glömde jag såklart imorse så jag klev upp sju och åt frukost och fixade iordning mej.... så nu har jag inget att göra=P Idag har vi ju somsagt No-prov och jag e liiite nervös=S Aja jag skriver mer sen!!
Puss å kram //chill<33


Gamla bilder<33

Heej! har hittat massa gamla bilder<33 här får ni se några:

haha, hanna och jag på innebandycup för typ två år sen<33

jag och chillen för 4 år sen<33

chillen för 4 år sen, visst är hon sööt!!<33

min lilla syster tilde för 4 år sen, älskar dig gmn<33

Tilde sötnos<33

Tilde<3

världens sötaste Tilde<33

Tilde<33

Soff, tilde, ida och hanna för 3 år sen<33

Soff, Vera, chillen, hanna och tilde för 3 år sen<33

Soff och Hanna<33

Soff, hanna och chillen<33

Findus<33

Findus och mimmi<33
det var alla bilder! skriver mer imorgon.
Puss //Soff<33

färdig fixad för kvällen

Heej! nu har jag ätit och duschat och är färdig fixad för kvällen. nu återstår bara efterrätten! =P det verkar inte vara nått bra på TV ikväll men man får väl hitta på något. nu sitter jag och lyssnar på min favvo låt, den är så bra!! Hurtful med Erik Hassle. nån som vet hur man laddar ner videoklipp från YouTube?? om ni vet så skriv! nu har jag inget mer att skriva men jag skriver säkert mer sen<33
Puss //Soff<33
haaha, gillar puss munnar<33

Gullig hamster!!

Hej igen!! Jag har hittat en jättesöt hamster unge på nätet!! Guuud jag blev förälskad<33

i lööööv you<33 från chill

Shoppat!!!

Hejsanhoppsan!! Nu har mamma och jag shoppat i Vällingby och egentligen så skulle vi bara köpa ett par jeans och kanske nått mer, men så blev det ej!! Här får ni se vad vi köpt:

Här kommer kläder från JC: Jeans 399 kr, kofta 399 kr, linne 149 kr och randig övertröja 199 kr.

Här är saker från Lindex: Mössa 99 kr, halsduk 199 kr, 3-pack strumpor 99 kr, tjocka strupbyxor 69 kr och tunna strumpyxor 59.50 kr!!!

Skor från Din Sko 399 kr<33
Jag är super nöjd!!!! Jag skriver mer sen!!
Puss //chill<33

tacos<33

Heej! vad gör alla söta läsare nu? nån som vet om det är nått bra på tv ikväll? till middag ska vi äta tacos<33 det var så länge sen vi åt det men det är ju såå gott!! :) imorgon är det redan måndag :( ååå, jag vill inte gå i skolan. det är så tråkigt och så har vi ju prov också! jag har glömt att träna idag men jag gör nog det ikväll. =P tur att vi iallafall slutar tidigt! ikväll efter maten tror jag att jag ska ta ett varmbad. det är så skönt att bada med tända ljus och en kall liten drink att dricka till. nee, nu ska jag fortsätta att koncentrea mig på TVn. jag skriver snart igen!
Puss //Soff<33

                                           

kläder<33

Heej! har hittat lite kläder från H&M som är lite höstiga och mysiga<33

armband 59,50 kr

T-shirt 99 kr

benvärmare 99 kr

tröja 99 kr

tofflor 129 kr
det var alla myskläder<33 var dom fina? det tyckte iallafall jag. vi ses snart igen!
Puss //Soff<33

chokladmousse

Heej! nu har mamma och jag precis bakat chokladmousse! det blir efterrätten ikväll<33 nu ska jag sätta mig i soffan och se lite på tv! skriver snart igen<33 ha det bra!
Puss på er alla //Soff<33
vi ska toppa med ett gott litet hallon sen<33

Vill ha!!!

Heej! jag vill haaa den här goda parfymen, den luktar såå gott! hoppas jag får den o julklapp<33

<33
Puss //Soff<33

Leder..

Heej! än så länge leder choklad och sura godisar men vi får vänta och se hur det går!

<33

Hejsan! Nu har gästerna gått och jag är helt slut:P Jag har behövt vara barnvakt till en ettåring och en femåring så det var lite jobbigt.... Nu återstår bara att shoppa!!!!
Puss //Chill<33

Lockar!

Heej! min lillasyster älskar lockar och jag hade inget att göras så jag bestämde mig för att locka hennes hår. jag blev faktiskt väldigt nöjd! här kommer lite bilder<33
Före:


efter:
blev det bra??

sötaste som finns<33
skriver mer ikväll.
Puss //Soff<33

Shopping!!

hejsan!! Det här är en bild på när jag shoppar!!! hihiii<33
Puss //chill<33

Hahahaa<33


Jacka och Väska<33

Hejsan! Snart kommer släkten på lunch. Jag har hunnit övat på No-provet och jag kan allt (fjhuuuu!). Jag har hittat snygga Jackor från H&M och en snygg väska från H&M, mycket sööta saker=)



åå älskar den här!!
Puss //chill<33

ego :P

Heej! här bjuder jag på lite ego bilder =P








jaa är det nån mer som är som jag!? =P

Puss //Soff<33

Dagens fråga!

Heej! nu har jag kommit på att jag ska göra en "dagens fråga" ibland. och idag blir det en:
Vilken godis sort gillar ni bäst? Lakrits, choklad eller sura godisar??

Lakrits..

Choklad eller..

sura godisar?
Vilken gillar ni bäst?? jag skriver vilken som har fått flest röster sen!
Puss //Soff<33

lördagkvällens outfit + dagens outfit

Heej här kommer först gårkvällens outfit och sen dagens outfit:

tunika från H&M, strumpbyxor från Gina tricot och strumpor från H&M

outfiten idag:

tunika från Gina tricot, strumpbyxor från Gina tricot och sockor från (vet ej)

Puss //Soff<33

Förlåt!

Heej! förlåt för att jag inte skrev igår men jag glömde helt bort det. vi gick ju till min kusin och det var ungefär 15 personer där när vi kom. efter middagen så satte sig alla och kollade på fotboll.  gud vad dåligt att sverige förlorade, om dom där 2 målen inte hade blivit bortdömda så hade ju sverige vunnit, men aja! idag ska jag bara slappa hela förmiddagen sen efter lunch blir det lite träning till No-prov. :/ jaa jag skriver sen om outfit och lite annat.
Puss //Soff<33



min super sööta syssling Maximus<33

Godmorgon!

Gomorrron! Jag har precis vaknat och är fortfarande sur över sveriges förlust i går kväll=( Det blev 1-0 till Danmark, mn Sverige gjorde egentligen 2 mål men dom räknades tydligen inte!! Det var inte en bra dommare, tyckte sverige iallafall=) Det som händer idag är Först läxor (jag gjorde inte så många igår:S), sen lunch med släkten och sen kanske shoppa<33 Jippie!! Jag ska shoppa med mamma så då betalar hon det mästa...:) Imorgon är det måndag, och efter skolan ska hanna komma hem till mej och så ska vi sätta på våra lösnaglar som vi köpte när soff,hanna och jag shoppade!! ååå vad jag längtar<33
Puss //chill<33

ska dom se ut så här?? Det får vi se imorrn!!:)

0-0!!!!!!

Hej! Nu är det halvlek i fotbollen, så jag hinner skriva ett kort inlägg=P Det är as kul att titta på matchen med Mia och Jörgen!! Gud vad jag garvar;P Än så länge står det 0-0, men vi får väll hoppas på seger!!!
Pussar //chill<33

Kvällens Outfit & Makeup=D

Kvällens fotbolls outfit:

Sverige tröja från stadium, vitt linne från H&M och tights från H&M.

Kvällens Make up:

en lätt makeup: foundation, solpuder,rouge,ögonskugga,eyeliner,mascara och läppglans. Voila!

En bild från sidan<33

Och så den sista... usch vilken ful bild!! =S

Jag skriver nog inget mer ikväll, så vi hörs imorrn!
Puss och kram //chill<33


en sabbis....

Halloj! Nu ska jag springa upp och sminka mej, sen kanske ni får se kvällens outfit+ kvällens make up!!
Pussar //Chill<33

Höst kläder från H&M!!

Hej! haha soff har nog inte gjort så mycket annat än att ha skrivit idag...:) Nu har jag vart på min balett och har just kommit ifrån duchen! Här är lite coola grejer som jag hittade på H&M:

Höst kappa 799 kr.

En mysig höst kofta 149<33

Paljett leggins 149 kr=P


och pricken över i:t så kommer dom här fiiina skorna som kostar 349 =)<33

Pussar //chill<33

sööta<33

är inte mirandanallar söta!? det tycker iallafall jag<33

PS. om du läser det här mirri, så måste du messa till mig!<33 har du nytt nummer/msn?
Puss //Soff<33

Lunch

Heej! nu har jag precis ätit lunch, pasta Carbonara. mums! nu har jag gjort engelskan och NOn så det blir nog inte så mycket mer läxor idag. :) snart ska jag följa med mamma till ica och handla. jag kommer nog köpa lite godis =P  när jag har handlat sätter jag på en film och myser med godis tills jag ska fixa iordning mig för ikväll, vi ska bort kl. 5. men nu orkar jag inte skriva mer. jag skriver om typ en timme!
Puss //Soff<33

jag ska nog köpa laritsnappar! mums =)
kom ihåg frågestunden!!!

frågestund!

Heej! nu är det frågestund! fråga vad nu vill. jag svarar på alla frågor! den håller på tills på jag säger att den är slut :P lycka till med alla frågor.
Puss //Soff<33

 här är min fina frågestund-teckning! :P

Jag och mitt lilla ego :P

Heej! nån mer som tycker det är roligt att ta lite ego bilder!? jag brukar göra det när jag har tråkigt :P
 här bjuder jag på en:
jag och mitt lilla ego =P
Puss //Soff<33

lördagens outfit

heej! här kommer outfiten för idag:

tunika från H&M, adidas från stadium och strumpbyxor från Gina tricot.
outfit för kvällen kommer sen på eftermiddagen.
Puss //Soff<33

lördag<33

Heej! nu har jag fixat iordning mig och ätit frukost. min lillasyster satt framför tvn och gjorde pärlplattor och ville självklart att jag skulle göra 2 st till henne så det var väll bara att sätta sig att börja och nu är jag äntligen klar! nu ska jag sätta mig och göra lite läxor. på måndag har vi ju no-prov så det är väll bara att träna på men jag tycker att jag kan rätt så mycket. ikväll ska vi till mina kusiner för min ena kusin (emelie) fyller år och hennes mamma har också fyllt år så vi ska dit och fira och så ska vi såklart se på fotboll!! :) men nu ska jag gå och göra engelska men jag skriver när jag är färdig. outfit bild kommer snart också föresten.
Puss //Soff<33

visst blev dom snygga!? :P

gooodis<333

Hejsan!! Jag är jätte sugen på godis!!! ååååå jag har några goda bilder:

mmmm<33



mums!!

Vilken ser godast ut??? Rösta!!!
//chill<33


Läxor,balett och fotboll<33

Godmorgon! Först måste jag berätta att våran dator har kommit och är fixat och klar;P Så nu kan jag äntligen skriva! Idag så ska jag nog göra läxor och sen ska jag på min balett, och ikväll så kommer Jörgen och Mia och jag tror att ida kommer men jag vet inte... (ni kanske inte vet vilka det här e =S) Då ska vi se på fotboll=P
Pussar //Chill<33

Först läxor.....

....sen balett.....

...sen fotboll!!!<333


kommentarer!!!

Heej! nu ligger jag i min säng och kollar lite på våran blogg och jag märker att vi får nästan inga kommentarer. alla som läser måste börja kommentera, snälla! och sprid bloggen till kompisar så att vi får många besökare! ja det var allt jag ville säga :P jag skriver mer efter frukosten!
Puss //Soff<33

På innebandyn

Heej! nu kommer lite bilder som chillen tog på innebandyn:
först kommer några bilder på hanna appeltofft<33

hanna sötnos<33

Hanna leker!? =)

Hannas leende ;)

häxan hanna!

Hanna, soff, jessie och Julia<33

soff törstig :P

julia dricker med stora klunkar<33

vi spelar innebandy :P

det var alla bilder från bandyn.
jag skriver imorgon för nu ska jag se på idol och ta lite chips. :)
Puss //Soff<33

innan innebandyn<33

Heej! innan innebandyn så väntade jag och chillen på att pappa skulle komma och skjutsa oss och medans tog vi lite bilder<33

soffs fina packning :P

Chillen<33

soff fryser =P

våra fina foppa tofflor!

soff och chillen<33

haha och vi gör??

<33

Soffs namnteckning

Soffs fina hopp :)

och chillens snygga hopp =P

 :P

hihi<33

snygga!?<33

vårt söta hjärta<33

vet inte riktigt vad jag gör?

chill lipar =P

jaa det var alla bilder vi tog. visst var dom bra!?

puss //Soff<33

Datan kommer snart:P

Hejsan!! Snart kommer våran dator!! Den e typ på laging med den kommer typ i helgen=) Just nu e jag hos soff.
Puss å kram...skumbanan<33 //chill=P

Fredagens outfit=)

Hejsan! Fredagens outfit kommer nu:

Soffs outfit: linne från gina tricot, kofta från casall, jeans från jc!

Chills outfit: Tunika från esprit, kofta från Vero Moda och strumpbyxor från Lindex.

Puss från chill o soff<33

Dagens inlägg=P

Tjoo! Nu ska vi snart åka till innebandy träningen. Idag har det inte hänt något speciellt (som vanligt) men vi har tagit lite bilder:P

Hanna wikborg, bell och hanna Apelltofft<33


...och här e dom igen!! sötiiisar<333

Chill i hanna appeltoffts jacka<33

Hanna och soff=P<33

Bell som äter äpple:)

Hanna i bells jacka, sjal och ena sko! Söt tyckte chill<33

Hanna och chill<33

Puss //Chill o soff<33


mums!

Heej! nu sitter jag här vid datorn och är onyttig, jag äter vaniljglass med chokladsås! gott :) vad ska alla göra ikväll? nån som vet om det är något bra på tv!? själv har jag inget att göra så jag kanske sätter på en film eller något. nej nu har jag inget mer att skriva. jag och chillen skriver nog imorgon när vi kommer hem från skolan
Puss på er alla //Soff<33

mums! :P

<33

Heej! hittade en bra bild på mig och Chillen<33

mitt ansikte syns inte =P
Puss //Soff<33

Kläder<33

Heej! har hittat en tröja från H&M och en tröja från Bikbok som jag vill köpa :P

tröja från H&M från 149 kr

tröja från Bikbok 299 kr

Puss //Soff<33

Outfit<33

Hejsan! Här kommer outfit bilderna<33

Chills outfit: Tunika från Gina Tricot, halsband gina tricot och byxor H&M<33

 

Soffs outfit: Tröja från Gina Tricot, kofta från H&M, linne från Gina Tricot och jeans leggins från Gina tricot<33

Puss //Soff och Chill<33

Dagens<33

Hejsan!! Här kommer lite bilder från dagen:

Hanna<33

Hanna o chill=P

Soff och hanna<33

Chill=)

Soff<33

Chill<33

Hanna Wikborg =P<33

Här var alla bilder från idag, vi lägger ut outfit bilderna sen:P
Puss //Chill o soff<33


Haha

Haha lite roliga bilder va!?

Gammla bilder:
Hanna och jag<33


puss på dig Hanna<33

Puss //Soff<33

Pyjamas =)

Heej! har hittat några pyjamaser från H&M men jag vet inte riktigt vilken som är bäst..

nattlinne 149 kr

Pyjamas 199 kr

Pyjamas 249 kr

pyjamas byxor 149 kr

kommentera vilken jag ska köpa!

Puss //Soff<33


Soff <33 Chillen

Jag och chillen i sommras<33


Vi för alltid<33

Puss //Soff<33


Mina ögon

Heej! har inget att göra så jag lägger in lite bilder :P

mina fina bruna ögon!


Puss //Soff<33

tråkigt..

Heej! nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik. jag har vart på innebandy och ätit middag :) ikväll ska jag väll se Grey's anatomy! har nån någon bra låt som ni gillar, behöver verkligen nya låtar! skriv många kommentarer!! jag har inte så mycket att skriva men jag skriver nog mer ikväll.
Puss //Soff<33

gammal bild

Dagens=P<33

Hej!! Idag har vi vart i skolan, när vi kom hem så gick vi hem till chill och tog ut min kanin<33 och åt våran goda mellis:
Förrätt: Risifrutti med hallonsmak
Huvudrätt: Äggnudlar med grillkrydda =P
Efterrätt: Choklad (mums!)
Det kanske inte va så nyttigt mellis men gott var det!

risifrutti<33

Nudlar med grillkrydda=)

Och sist vår goda choklad!!

Här kommer lite andra bilder från skolan:

chill

soff

våra skoor<33

vicki<33

Vicki???<333
Läs oxå vickis blogg www.sisterbabes.blogg.se !!
Puss //chill o soff<33

<33

Hejsan! Jag har inte kunnat skriva nånting den här veckan för att våran data har fått virus, så ni har fått nöja er med soff<33 Just nu skriver jag från soffs data. Jag kommer kanske inte kunna skriva så mycket den här veckan...=(, skriver mer snart=P
Puss //chill<33

Dagen

Heej! idag var jag i skolan som vanligt (tråkigt) på NO:n hade chillen och jag tråkigt så vi skrev en lång konversation i min no-bok :P

Haha älskar dig sötnos<33

på mat-rasten satt vi ute i solen och tog lite bilder.

<33


skriver mer ikväll!
Puss //Soff<33

Outfit idag:

Heej! idag blev outfiten:


tunika från H&M
tights från H&M
strumpor från H&M

Puss //Soff<33

Shoppat<33

Heej! förlåt för att jag inte har skrivit men jag har haft fullt upp. igår så var jag, chillen och Hanna och shoppade. jag köpte:

rosa nagellack från ålhens 25 kr

hårspray H&M 42,50 kr

strumpor från H&M 79,50 kr
(inte så bra ljus) grå tunika från H&M 199 kr


här kommer en bild på mig, chillen och Hanna när vi har "fina" pälsmössor!
<33
skriver snart igen!
Puss //Soff<33

Sova över<33

Heej! förlåt för att jag inte har skrivit idag men jag har varit med chillen och vi har inte hållt på med datorn så jag får skriva nu. ikväl ska ju chillen och hanna sova över och imorgon ska vi shoppa<33 jag ska köpa en tunika från H&M och ett löppglans tror jag. men nu kommer hanna snart så nu måste jag stänga av.

Puss //Soff<33

Middag och svansjön=P

Hejsan! Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket i helgen!! Igår var jag somsagt med hanna, sen så åkte jag, mamma,pappa och Emilia (min storasyster) till stan och åt middag på en restaurang utanför Gallerian. Jag åt till förätt bruschetta och till Huvudrätt åt jag fisksoppa, mums!!=) Efter middagen så såg vi baletten svansjön på Operan<33 Den var jättebra;P Idag ska jag,soff och hanna sova över hos soff och vara med varran på dan!
Pussar //Chill<33  







Stan!

Heej! nu har jag varit i stan och jag har köpt ett par höst stövlar. jag hittade inte några fina knästrumpor så det får jag köpa på måndag när jag ska shoppa med Hanna och Chillen<33 nu får ni lite bilder som jag tog:

 mina stövlar<33

 :P

jag med min mysiga halsduk

Puss //Soff<33

Hanna<33

Hejsan!! Jag sitter här med hanna appeltofft och kollar runt på lite olika bloggar=) Vi håller på att bestämma vad vi ska shoppa på måndag:

Chill:
1.  Läppglans från Åhlens
2. Lösnaglar och tillbehör=)
3. Kolla på present till hannas födelsedag<3

Hanna:
1.  Plånbok
2.  Lösnaglar och tillbehör
3.  Kanske en parfym=)

Här kommer en söt bild på några fina naglar:







Hejsanhopsan! //chill och hanna<33

Mimmi<33

Heej! min lilla katt mimmi är så söt på den här bilden så jag måste bara visa den<33

sötnos<33

Puss //Soff<33

Innebandy match

Heej! nu har jag varit på innebandy match. vi förlorade med 3-2 men vi kämpade bra! jag gjorde mål och fick utvisning :P utvisning kanske inte var så bra men ändå.. nu ska jag äta lunch och sen ska jag ju åka till stan och köpa höst stövlar, knä strumpor och present till Hanna och Chillen för dom fyller år snart<33 jag skriver när jag kommer hem och visar vad jag har köpt!

Puss //Soff<33

Outfit :)

Heej! min outfit idag var:


Jeans från JC
linne från Gina tricot
Adidas tröja från stadium

Puss //Soff<33 

Ikea :/

Heej! förlåt för att jag inte har skrivit idag men jag har inte hunnit. idag i skolan hade vi engelska prov och jag tror det gick ganska bra :S sen efter skolan så var jag med Hanna och Chillen en liten stund. vid 4 så åkte jag mamma och lilla syrran till ikea, det var kanske inte det roligaste men men.. :P imorgon har vi innebandy match kl. 10 (tidigt) och sen efter så ska jag åka till stan med mamma och köpa lite höst kläder<33 jag kommer nog skriva imorgon kväll! juste.. jag lovade att visa hur jag klippt mig så här kommer resultat man ser inte så mycket skillnad men det blev iallafall bra!

Före:



Efter:

<33
Puss //Soff<33

Gammla bilder=P

Hejsanhopsan<33  Jag har kollat runt lite bland gammla bilder så här har ni några, jag bjuder!:



Jag och min storasyster i Gammla stan=)

Jag en sommar för länge sen:)

Jag badade i Italien typ 2006...=S

Haha inte världens bästa bilder kanske men som sagts jag bjuder!
Pussar och massor med kramar //Chill<33

Snygga!

Heej! jag har hittat ett par snygga jeans på Bik Bok som kostar 399 kr<33

Snygga eller??
Puss //Soff<33

Hejsan!!!

Hejsan! Jag ska alldeles strax äta middag så jag får skriva ett snabbt inlägg=) Imorgon har vi engelska prov så jag har pluggat hårt. Ikväll är det Idol men jag får inte se min käresta erik grönvall ikväll=( Jag ska försöka skriva mer ikväll<33

<333

Klippa mig!

Heej! Jag har precis ätit kyckling och ris till middag, gott :P nu sitter jag med min katt Findus i knät och gosar<33  Han är såå söt min lilla kissekatt! ikväll ska jag klippa mig! jag ska klippa lite snelugg, hoppas det blir bra :) ni får se hur det blir sen! jag skriver mer snart när jag har någonting att skriva om :P
Puss //Soff<33

Findus<33

sötnosen<33

Höst outfit<33

Här kommer dagens höst outfit<33

 Chills outfit: Tunika från Mango, kofta från Vero Moda och jeans leggins från Vet ej<33 Skor är inte me i outfiten  =P

 Soffs outfit: Tunika Gina Tricot, kofta från Gina Tricot, Strumpbyxor Gina Tricot sjal från vet ej<33 Skor är inte med i outfiten<33 =P

Pussar å kramar //Chill o soff=)

Dagens inlägg!

Hej! Idag har vi vart i skolan (som vanligt). Det händer inget speciellt i skolan ( som vanligt)!  Efter skolan så var vi hemma hos chill och tog lite bilder, här kommer dom:

Soff leker modell <33

Chill krattar (??) <33

 Höst: löv, kratta och äpplen tyckte chill va höstigt=)

soffs fina äpple<33

Äntligen är det höst!!
Puss // chill å soff<33

RSS 2.0