shopping =P <33

Heejsan! Förlåt att jag har vart lite osocial när det gäller bloggen den här helgen! I fredags var jag bara hemma och hade fredags mys, på lördagen var det först läxor sen balett och sen spa med mina kusiner:) Dom sov över och åkte typ vi lunch tid idag. Efter det så åkte mamma och jag till stan och shoppade! Jag har tyvärr inga bilder men jag köpte:

  • Cross skid ställ
  • tunika från gina tricot
  • Blus från gina
  • Boken: Klass 7b
  • Strumpbyxor &strumpor

Men nu ska jag sätta mej och börja läsa!
PUSS & KRAM //chill♥


//Soff<33

heej! har bara slöat hela dagen och legat framför TVn. kanske inte så bra men det var ändå skönt! =P nu har jag precis ätit och sitter här vid datorn och chattar lite♥ imorgon börjar ju skolan men det är sovmorgon som vanligt så då får man sova! :) men nu orkar jag inte skriva mera så ni får läsa mer av mig imorgon! XD
Pussar //Soff<33

söndag

Heej! nu är det söndag och det betyder att det är sista dagen som det är helg och sen börjar nästa skolvecka! :/ jag skrev inget mer än igår på morgonen men jag såg typ på film hela dagen =P sen så gick jag till centrum dårå men det var det ända jag var ute! ;) idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jag är klar med alla läxor som vi fått så jag får se vad jag gör!♥ jag ska iallafall göra vofflor sen!! det är såå gott :D men nu ska jag nog gå och läsa min bok tror jag =) Ha det bra!
Pussar //Soff<33

den läser jag och den är jätte bra!! XD

mys<33

Heej! här kommer dagens mys outifit:

vitt linne från Gina tricot, tröja från H&M, strumpbyxor från Gina tricot och varma tofflor! :) ♥
Pussar //Soff<33

Helg! :) <3

Heej! nu är det lördag och idag kan jag säga att jag kommer stanna inne hela dagen och typ kolla på film! =) på termometern så står det att det är 15 minus grader!! :O jag fryser bara av att tänka på det =P jag har precis gjort klart svenska läxan och jag känner att jag har typ gjort alla läxor så det är nästan läx fritt! XD jag har bara lite NO kvar och en engelska uppgift fast det ska jag göra imorgon. nu ska jag nog sätta mig och kolla på min ny Gre's anatomy box!! har redan sett några avsnitt men det är så himla spännade så jag måste bara fortsätta!! ;) aja, jag kanske skriver sen!
Pussar //Soff<33

här kommer lite bilder från igår:
Bell<33
Hanna<33
haha, jag och hanna<33 XD

<33

hejsan!! Har precis vaknat och ska snart göra frukost... Nu på morgonen har vi textilslöjd och sen har vi typ bara tråkiga lektioner:( Aja nu ska vi inte tänka på tråkigheter XD Här kommer lite bilder från igår som jag glömde lägga upp och dagens outfit! <33
Puss //chill<33
här va vårt mellis:) <33
en närmare titt :D<33
och här är dagens outfit!
<33

lite kläder.. =P

Heej! här kommer lite kläder från Gina tricot som är fina =)

jeans 199 kr
skjorta 199 kr
linne 129 kr
tröja 149 kr
T-shirt som ska vara rosa =P 99 kr
kofta. lite dålig färg men ändå =P 249 kr
jeans jacka (fast jag ska inte köpa den) =P 349 kr
det går inte för mig att ladda upp kläder Gina tricot till bloggen så jag får ta kort på dom istället.. :/
Pussar //Soff<33

torsdag

Heej! det har väll inte hänt nått speciellt idag. fick reda på SO provet och blev väll inte sådär jätte nöjd.. :P men aja, efter skolan så gjorde jag och Chillen jätte gott mellis och såg på sagan om ringen! :) nu har jag precis ätit och ska snart träna lite på spanskan och göra lite NO :/ visst har det kommit mycket snö!!! :O typ jätte mycket på bara en dag!! men snart börjar jag bli lite trött på vintern! jag vill ha sommar, sol och bad!! XD
Pussar //Soff<33

vill ha!!!! =)
trött på!! =P

dagens outfit :)

Heej! här kommer dagens outfit:

tunika från Lindex, jeans från Gina tricot och halsband från pearls for girls
Pussar //Soff<33

är glad XD

Heej! sitter i soffan i äter en liten glass :) kanske inte är så sugen på en kall glass i det här snö ovädret men det är ändå gott! =P har precis fått mamma att beställa säsong 2 av Grey's anatomy!!! :D aja, nu ska jag kolla på lite kläder och se om jag hittar nått snyggt!♥ här får ni lite bilder från eftermiddagen hos Chillen ;) <33

snart kommer den i brevlådan!! =)
Chill och Lacke!! <33
vårat traditionella och goda mellis med: heta nudlar och varm choklad =P
Pussar //Soff<33

onsdag...

Heej! ♥
Idag är det onsdag, som betyder= gympa, innebandy, skidträning, skola & nudlar efter skolan... fast det betyder oxå att det är sovmorgon idag! :P Har just sett två avsnitt av greys anatomy. Skriver mer efter skolan (om jag hinner :S)  
PUSS //chill<33

Längtar!!!

Längtar till sommaren!!!!!♥ hehe.. XD

Vad ska ni göra i sommar?? =) (om ni redan vet) =P
Pussar //Soff<33

sovmorgon :)

Heej! idag har vi sovmorgon till klockan 10! :) sov inte så länge men ändå.. =P idag har vi inget prov och vi har typ inga läxor! XD ikväll så är det innebandy dårå men det behöver man inte tänka på nu =P har ingenting att skriva så det här får bli ett kort inlägg =)
Pussar //Soff<33

Bilder <33

hellu:) har inget att skriva om så här kommer lite bilder ist:)
en på mej ^^
hehe...
nu hann jag inte lägga upp fler för nu skulle pappa ha datan... :(
pussar //chill<33

dagens =P <33

hejsan! Här kommer dagens outfit:)

 linne från jc, jeans från H&M och kofta från jc :) (inte så bra bild)
Pussar //chill<33

läs själva :P

alla snackar om det...
haha nästan komiskt XD ja det är knark odling i källare i vår skola:S  läs själva: 

 

img

INGA MISSTÄNKTA Marijuanaodlingen hittades bara några meter under klassrummen på Tappströmsskolan

Knarkodling på högstadieskola

Marijuanaplantor hittade i källaren

05:53 Knarket odlades i högstadieskolans källare.

Beslaget gjordes bara några meter under klassrummen.

- Jag är chockad, säger Pekka Haverinen, ordförande i föräldraföreningen.

Det var i fredags som två elever på Tappströmsskolan på Ekerö gjorde en oväntad upptäckt.

I en servicekulvert som löper under skolbyggnaden hittade de en marijuanaodling.

Väntar på besked

Personalen kontaktade genast polisen som beslagtog plantorna och all utrustning.

- I nuläget har vi inga misstänkta. Men vi väntar på besked från den tekniska undersökningen och eventuellt kan den ge något, säger Henrik Göransson, på narkotika-sektionen i Västerort.

Flera föräldrar som Aftonbladet har varit i kontakt med är upprörda över att skolan inte har bättre koll på sina lokaler.

Pekka Haverinen har själv en dotter som går på skolan.

- Det här är helt ofattbart. Skolan måste ändra sina rutiner. Sedan frågar man sig så klart om det är elever eller någon utomstående som ligger bakom, säger han.

Tappströmsskolans ledning kommer nu att göra omfattande förändringar.

Ändrar bevakning

- Det här är oacceptabelt. Vi kommer att göra en fullständig översyn av lokalerna. Vårt vaktbolag kommer även att ändra sina bevakningsrutiner, säger rektorn Annelie Jeppsson.

Hur kan det ens vara möjligt att ha en knarkodling på en högstadieskola?

- Det här är givetvis väldigt obehagligt. Vi är precis lika upprörda som föräldrarna och förstår deras ilska. Men tyvärr har någon lyckats ta sig in olovligen.


ja man kan ju undra vad man går i för skola egentligen...
PUSS //chill<33


:)

Heej! nu är äntligen alla prov avklarade :D hade ju SO prov idag och det gick faktiskt ganska bra =P hehe.. nu har jag precis ätit och ska snart träna lite på spanska läxan för om alla i klassen får alla rätt så får vi tårta av läraren!! =) hihi.. <3 nu sitter jag här och lyssnar på musik och slappar lite!♥ aja, orkar inte skriva mer =P
Pussar //Soff<33

Chillen smyg fotade lite! =P
Chillen själv =) <33

tisdag

Godmorgon! :) ska snart gå till skolan och börja dagen med en tråkig engelska lektion :/ sen så har vi prov idag.. :S hoppas det inte är svårt! aja, nu ska jag bara fixa iordning mig det sista men jag skriver ikväll :)
Pussar //Soff<33


måndag

Heej! idag hade vi matte prov och det gick faktiskt ganska bra :) sen slutade vi sent men det kändes ändå som en kort dag =P efter skolan så var jag med Chillen =) <33 här kommer lite bilder från dagen:

lite suddig men ändå... =P <33
hehe =P

sen hade vi en välidgt lång rast så då gick jag, Chillen och Hanna till centrum och Hanna♥ var snäll att bjuda oss på en semla!! :) <33
haha, glupska :P <33
hehe, jag... ;)
jaa, det var allt jag hade att skriva nu. kanske slänger in ett inlägg sen ikväll men nu ska jag gå in på facebook :)
Pussar //Soff<33

Bilder<33

Hejsanhoppsan!! Här kommer lite bilder på oss:)
haha bara att chill ser hängd ut?!

ingen kommentar...

haha <33
:D
hiho<33
haha å där dör soffie, slutet gott allting gott!
//chill & soff<33

Outfit & matteprov:(

Hejsan!! Idag har vi matteprov:S:S Jag kommer få urdåligt resultat känns det som...:(
Aja... Här kommer dagens outfit ♥:


Pussar //chill<33

tråååååkigt..

Heej! som ni såg på rubriken så har jag trååkigt!! :/ sitter här och lyssnar på musik och gör ingenting. har ni något tips på bra låtar? har typ ingan bra just nu.. :( imorgon startar en hel ny skolvecka! ;O varför har man bara massa prov och läxor hela tiden!!?? man orkar ju inte plugga till allt. aja, jag har iallafall sovmorgon :) fast vi slutar 20 i 4!! :( men nu måste jag träna till SO provet. kommer nog inte skriva nått mer idag så vi ses imorgon =P
Pussar //Soff<33

mina söta små kissekatter! =P ♥

nu skriver jag.. XD

Heej! har inte orkat skriva nått idag men nu skriver jag.. =P har precis tränat lite till matteprovet imorgon. fast det känns faktiskt ganska bra! :) aja, på förmiddagen idag så följde jag med familjen och åkte skridskor sen så gick jag hem till Chillen♥ vi gjorde lite löxor och lite annat.. =P men nu måste jag gå! skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

:((

Heej! har precis badat och haft hårinpackning så känns håret mjukt och skönt! =P vi hade ju match idag dårå och det gick väll inte så bra.. förlora med 3-1!! dom var helt jä*la dumma.. ;O aja, alla kämpade ändå bra! ;) ♥ nu håller mamma på att fixa lite fruktsallad och chips så jag ska väll snart stänga av här och gå ner och se på tv =) jag skriver nog inget mer idag så vi ses imorgon! :D
Pussar //Soff<33


lördag

Heej! idag så har jag innebandymatch i rotebro. vill verkligen vinna så vi kommer över dom i serien! =P sen så måste jag nog träna lite till proven vi har på måndag och tisdag :/ aja, nu är det iallafall helg så ska man ju bara slappa :P men nu ska jag gå och ringa Chillen<33
Pussar //Soff<33

Bikbok :)

Heej! har kollat lite på bikboks hemsida och hittat några fina saker! :)

fina körsbär armband 79 kr
körsbär örhängen för bara 29 kr
söta jordgubbs örhängen 49 kr
linne 129 kr :)

fin T-shirt 199 kr :)
jag har väldig lust med att köpa lite kläder nu men jag har inga pengar!!! :((( aja, får väll samla ihop lite så att man kan åka och shoppa snart =P XD
Pussar //Soff<33

idag:

Heej! :) idag hade vi ingen engelska så vi fick sluta en halvtimme tidigare =P inte så mycket men ändå! ;) efter skolan så var jag med Chillen dårå!♥ vi bakade chokladbollar. mums!! :D nu så har vi ju ingen innebandy så ikväll blir det för en gångskull fredagsmyyys!!! XD <3 här kommer lite bilder från dagen ;)

typ världens längsta istapp! =P hehe.. :)
Chill bakar :D <33
våran goda drink!! ;)
innan rullningen.. =P
och efter rullningen! :)
nu måste jag gå.
Pussar //Soff<33

sommarn :)

Hej!! Idag som alla vet och kanske kan gissa ska jag vara med soff efter skolan:) Och ikväll är det ingen innebandy så då blir det fredaaasmyys! ♥ Börjar nån bli trött på vintern än?? jag börjar tröttna mörkret, snön och att det är så kallt... Längtar till sommarlovet XD
har inget mer att skriva så:
PUSS //chill<33
en gammal bild från typ 2005 eller nått:)
också vi såklart<33 älskar dej gumman:) längtar tills sommarn me dej ♥


nästan klar.. =P

Heej! nu är jag nästan klar med NOn men den behöver inte vara inlämnad förns om typ en och en halv vecka men ändå.. :P tror att jag ska stänga av datorn nu och sätta mig vid TVn och se på nån film XD imorgon så slutar vi kvart över 3 och efter skolan så ska jag vara med Chillen♥ och sen så är det ingen innebandy träning så då blir det en ledig fredag kväll!! =) Ha det bra!! <3
Pussar //Soff<33

hade bara lust att lägga upp den här fiina bilden på Chillen i sommras!!!♥ =P <33

kort inlägg.. =P

Heej! jag skrev aldrig nått inlägg imorse men jag orkade inte =P och efter skolan så var jag hemma hos Hanna och flummade! =) ♥ nu ska jag försöka göra NO uppgiften eftersom jag aldrig gjorde den igår.. :/ imorgon är det redan fredag!! ;O veckorna går så himla fort nu för tiden. men aja, jag skriver väll sen! :)
Pussar //Soff<33

Torsdag=P

Hejsan!!
Jag glömde lägga in gårdagens outfit igår så jag lägger in den senare idag istället:)
Idag slutar vi 20 över tre, förutom jag som slutar halv två ♥ Det är för
att jag ska till mammas jobb (hon har fått nytt jobb: Generaldirektör för Pensionsmyndigheterna, hihi mkt stolt<33) och gå på hennes invigning! ska bli jättekul=P
Skriver mer sen och kanske lägger ut gårdagens outfit!
Pussar //den stolte chill=P<33


hemma

Heej! har precis ätit middag och äntligen tränat klart till SO-provet. jag HATAR verkligen läxor och prov!!! ;O iallafall, nu ska vi inte tänka på skolan. =P  idag så åkte vi ju skridskor. det var väll helt okej men jag kan ju säga att skridskor inte är det skönaste man kan ha på fötterna... =) efter skolan så var jag med Chillen♥ och vi gjorde lite läxor och åt det "traditionella" melliset nudlar!! mums! =P hihi<3 men nu ska jag försöka börja på en NO uppgift om nån himla uppfinning ^^ aja, önska mig lycka till! =P <33
Pussar //Soff<33

morgon |-)

Hejsan!!
Snart kommer soffie till mej vi har ju sovmorgon!! Förlåt för dålig uppdatering av oss båda.. vi ska försöka bättra oss :) Den här dagen har vi engelska, skridskor (bläää:S), bild och massa andra tråkämnen...:O Efter skolan kan ni ju kanske gissa vad jag ska göra: haha va med soff :) <33
Puss & kram skumbanan! //chill♥

kväll

Heej! ♥ har precis gjort klart matteläxan och den var faktiskt lite svår.. :S nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men man får väll hitta på nått! kanske ska se på nån film =) iallafall, imorgon så ska vi åka skridskor med klassen.. kan säga att jag inte längtar!! jag tycker det är jätte tråkigt. hehe =P aja nu orkar jag inte sitta här vid datorn och tråka mig! skriver imorgon ♥
Pussar //Soff<33 

PS. Tack för presenten Bell! <33 puss! :) <33

läxor :(

Heej! engelska provet gick jätte bra idag och jag kunde allt! :) nu har jag precis ätit middag och gjort klart svenska läxan. ska börja med matteläxan snart och göra klart så jag skriver efter det! ses snart =P <3
Pussar //Soff<33

::::)

Hej:) ska alldeles strax till skolan... som ni hört ska vi ha engelska prov direkt när vi börjar:S:S undra hur det kommer gå! Efter skolan ska jag vara med soff och vi kanske kan skriva ett inlägg sen:)
Ha de bra!
Puss //chillen<33

tisdag

Heej! idag är det tisdag och vi har engelska prov :S hoppas det går bra! jag slutar iallafall 20 i 4 idag :( sent!! men skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

igår och idag:

Heej! Chillen sov ju över hos mig igår och vi hade jätte kul! :D först så hade vi ju spa på kvällen och det var jätte mysigt! <3 bilder kommer nedan. sen såg vi på film The proposal och så hade vi chips och filmen var väldigt bra!! =) sen så var vi uppe till ungefär halv 4 =P här kommer lite bilder från igår:

badet =P
våra goda drinkar :)
våra choklad masker
hehe.. <33
söta Chillen! :) <3
också lilla jag.. XD
Chillen som ööö.. ja! ;O hihi<333
sen så idag så var jag och Chillen i stan och shoppade :) jag köpte en kjol =P här kommer lite bilder från idag:

kjol från H&M :)
Älskar dig!! <333
nu måste jag träna lite till engelska provet som är imorgon! :S
Pussar //Soff<33

söndag :)

Heej! förlåt för att jag inte skrivit så mycket men jag hann inte igår. var ju borta på middag hela kvällen och när vi kom hem så orkade jag inte skriva men nu ska jag berätta vad som händer idag =P ikväll så ska Chillen sova över hos mig och vi ska ha spa =) <3 så då kommer det kanske lite bilder sen! =P på dagen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag ska nog göra lite läxor eftersom vi har engelska prov på tisdag :/ och så kanske jag ringer Chillen! =P <33 imorgon så ska jag, Chillen och Hanna shoppa dårå!! <33 Bell och hanna kunde inte :( så det blir bara vi tre :) men nu måste jag gå. kanske slänger in ett inlägg på eftermiddagen eller ikväll!
Pussar //Soff<33

lördag

Godmorgon! är lite tidigt uppe men jag kunde inte sova så då skriver jag ett inlägg :) idag så ska jag vara med Chillen och sen ikväll så ska jag + familj bort på middag. =P men nu ska jag äta frukost.
Pussar //Soff<33

morgon!

Heej! idag är det redan fredag, och veckan har ju gått jätte fort! =P efter skolan så ska jag vara med Chillen<33 och sen på kvällen så är det ju innebandy som vanligt. =P skriver kanske på eftermiddagen eller ikväll. =)
Pussar //Soff<33

I love Kanelbullar <33

Jag är sugen på kanelbullar...<33
mums!<33
Pussar //chillen<33

shoppa på måndag !! :)

Heej<33 soff har ju redan berättat om dagen så det behöver inte jag göra!! =P
Sitter och gör.....ingenting:( Imorgon är det äntligen fredag!! Och på måndag är det studiodag och då ska soff jag, hanna a, bell och hanna w shoppa!!! Då ska jag köpa:

  • En bh (måste verkligen!! fanns ej förra gången jag shoppade=()
  • Svart linne från gina
  • Sötvattenspärlor armband
  • kanske strumpor från top shop :) <33

Hoppas pengarna räcker:)
Skriver mer sen!
Pussar //den shoppingsugna chillen<33


torsdag :)

Heej! nu har jag precis ätit och ska snart göra lite läxor men först ska jag sitta här vid datorn ett tag! =P idag slutade vi 20 över 3. i skolan så tog jag och Chillen lite bilder :) <33

jag =P
jag igen.. ;)
jag & Chill :) <3
jag & Chillen<33
hihi, vi igen =) <33
oooo, va snygga vi är asså XD <33
haha <33
Chillens söta kanin :) <3
haha, Chill & Hanna W =) <33
jaa, det var alla bilder. skriver kanske ikväll! :)
Pussar //Soff<33

lite bilder =P <33

Heej! har precis ätit och jag kom hem från innebandyn för en timme sen. efter skolan så var jag med Chillen<33 och vi gjorde scrambled eggs! =P det var jätte gott :) hä kommer lite bilder från dagen:

jag och Hanna<33
Hanna och Chill<33
haha, mums! =P
nu måste jag göra lite läxor. Ha det bra! =)
Pussar //Soff<33

onsdag

Heej! idag är det onsdag och vi slutar typ halv 3. efter skolan så ska jag vara med Chillen! :) <333 och ikväll så har vi ju innebandy =P men nu måste jag gå! =)
Pussar //Soff<33

kväll

Heej! har precis kommit hem från Chillen och vi har haft lite kul! =P nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väll på nått! skriver mer imorgon! :)
Pussar //Soff<33

//Soff & Chill<33

Hejsan! :) idag slutade vi sent! :( Efter skolan så gick vi till centrum och köpte mjölk & äppeljuise till chills mamma:) Då köpte vi även tre munkar och smaskade på! Sen när vi kom hem så gjorde vi läxor och lite annat... nu ska vi gå hem till chill och ha kul<33
Puss //chill & soff<33

Puss!! <333

nagellack

Heej! :) nu har jag gjort klart engelskan och ska snart sätta mig och kolla på tv. funderar på att måla naglarna ikväll :) men vilken färg? :S Hmm.. =P vad gillar ni för nagellack?
gillar ni mörka eller ljusa mest? =P
jag tror jag ska måla i mörk lila nu! =) aja, måste gå nu. Ha en bra natt! ;) <3
Pussar //Soff<33

läxor :(

Heej! har haft 3 lektioner idag och slutade tidigt =P efter skolan så var jag med Hanna och Chillen<33 vi gjorde läxor och åt lite glass med egen gjord choklad sås! mums =) :D efter att Hanna åkte hem så fortsatte Chillen och jag med lite läxor och sen så spelade vi lite ensam hemma!!! haha<33 :) nu måste jag fortsätta att träna på engelska provet som vi har på tisdag nästa vecka :/ aja, skriver kanske ikväll! Chillen har outfit bilderna på sin kamera så hon lägger säkert in dom idag eller imorgon! =P
Pussar //Soff<33


Bilder :P

Hej!! Här kommer lite bilder från i morse:)
Soff<33
chill<33
Soff & chillen fjantar sej ;) <33
hihi <33
Outfit kommer sen:)
Pussar //chill & soff<33


=D

Godmorgon! Idag är det sovmorgon men som vanligt vaknar jag tidigt ändå! Det som händer idag är att på eftermiddagen ska jag vara med Hanna:) Och på kvällen har jag skid träning<33 Det var allt för mej idag (jag hade verkligen mkt att säja=P) Snipp snapp snut så var inlägget slut :D
Puss //chill<33

idag :)

Heej! sov ju över hos min kusin inatt så jag har inte kunnat skriva men nu gör jag det! :) på morgonen så hade vi match mot Bollstanäs och vi vann med 8-3 :D :D alla var jätte bra!!! <3 sen när vi kom hem så var jag hos Chillen och gjorde lite läxor och.. lite annat! =P <3 imorgon är det redan måndag och det betyder skola :( men vi har iallafall sovmorgon! :) men nu måste jag gå och äta. skriver mer imorgon =)
Pussar //Soff<33

snart...

Heej! ska snart åka till mina kusiner och sova där så det blir inte så mycket blogging idag men jag skriver imorgon när jag kommer hem från innebandy matchen! Ha det bra! :)
Pussar //Soff<33

innabandy snart

Heej! ska snart åka till innebandy träningen. skolan har väll vart bra. på eftermiddagen så var jag med Chillen :) nu är det äntligen fredag!! :D ska väll inte göra nått speciellt i helgen förutom att mamma och pappa ska bort så då ska jag och syrran sova hos mina kusiner =P sen på söndag är det innebandy match och då ska vi vinna!! :)men nu måste jag gå. skriver nog inte ikväll så vi ses imorgon! :)
Pussar //Soff<33

hjärtbrillor in my <3

Tjoo:) har hittat ettpar as coola hjärt-glasögon på blogg.se!! Jag tkr iaf att dom e skithäftiga, vad tkr ni?? ;O

<333
Pussar //chill<33


8 januari

Hejhej! Förlåt att jag inte har skrivit så mycket, jag känner mej sjuk har as ont i huvudet!! Hoppas det går över tills ikväll för då ska familjen gå på operan och se Nötknäpparen (balett)=P Idag har vi sovmorgon för våran musiklärare är sjuk, skönt tkr jag:) Efter skolan ska jag vara me soff en stund sen fixa iordning mej till kvällen.
Pussar //chillen<33

Kläder :)

Heej! har kollat runt lite på H&Ms hemsida och hittat lite kläder :) se om ni gillar nått! =P <3

söt kofta till sommaren. 199 kr :)

vanlig söt tröja, 149 kr, som man kan ha med nått fint halsband :) 

en fin tröja som jag funderar att köpa =P 149 kr

jaa, det var inte så mycket men ändå! :) Ha det bra!! =) <3

Pussar //Soff<33

tråkig skola!! ;O

Heej! :) kom precis hem från centrum och mamma köpte ett par vinter skor till mig. kanske inte världens snyggaste men helt okej =P idag var det första skoldagen och den var jätte tråkig och jag var jätte trött hela dagen!! :O men efter skolan så var jag med Chillen och det var ju såklart roligare än skolan!! XD <3 men nu måste jag gå.
Pussar //Soff<33

Första Skoldagen=(

Hejsan! Idag är det första skoldagen...:( Sorgligt!! Då är det bara och vänta tills nästa lov =P Igår när vi shoppade köpte jag:

  • Ett par vita (låga) tygskor för bara 100 kr!!
  • En parfym
  • En choklad ansiktsmask

Det var jättekul att shoppa (som vanligt xd) men jag hade jätte ont i huvudet men det gick bra ändå:P
Nu ska jag fixa iordning mej till första skoldagen=(
Puss //en som hellre vill ha lov... chill<33  


Hmmm.. :S vilken färg?? =P

Heej! jag funderar på att köpa ett par converse till våren. :) det är ju ganska dyrt men dom är ju väldigt snygga!! :) men om jag ska köpa det så vet jag jag inte vilken färg jag ska köpa :S vad tycker ni??

vilken färg tycker ni är snyggast?? Vill ha många kommentarer! =P <3
Pussar //Soff<33

hemma från shoppingen :)

Heej! har precis kommit hem från dagens shopping i vällingby :) har haft jätte kul med Chillen, Hanna och Jessica!! <3 jag köpte ett par jätte fina tygskor på H&M =P här får ni se lite bilder:

mina fina skor för bara 129 kr på H&M :)

haha! Hanna i en "snygg" hatt!! ;) <33

Chillen & Jessie =P visst passar dom bra i blont och brunt hår!! ^^ =P hehe.. <3

Chillen & Hanna med snygga väskor!! =P <3

haha, Chillen på Mc donalds :) <33

hehe.. fick en stor glass på Mc donalds!! =)
det var alla bilder. skriver kanske ikväll! :)
Pussar //Soff<33

I <3 reebok!!

Hejsan! Nu har gästerna gått. Vi hade jätte kul och spelade cluedo och lyssnade på en konsert på teven =P Ska snart gå och lägga mej men först ska jag lägga in en bild på (världens) snygga(ste) skor!!!!  som jag ska köpa tills våren:)
Puss & gonatt! //chill<33
vad tkr ni?? svarta eller vita?? jag tror nog svarta men jag vet inte...:/ <33

Till Chillen! =P <3

Heej! :) asså Chillen: jag tycker att vi ska byta header snart =P vad tycker du? vi har ju sagt att vi ska göra det men det blir aldrig av =P hehe.. (roligt inlägg) ;)
Pussar //Soff<33

lite gammal kanske!? =P eller vad tycker ni?? :) <33


kväll :)

Heej! har ätit för en stund sen och ska snart stänga av datorn. håller på att kolla runt på lite vinter skor nu men det finns inte så många snygga skor, och när jag hittat ett par snygga så säger mamma att dom är för dyra.. :/ aja, vi får väll se vad det blir för skor sen =P snart ska mamma och pappa sätta på nån deckare så då kommer jag nog göra dom sällskap om jag inte hittar på nått roligare :) men nu måste jag gå. Ha det bra! <3 kommer nog inte skriva på morgonen imorgon så jag slänger in ett inlägg på kvällen ;)
Pussar //Soff<33


snööö =P

//chillen<33

Hejsan!! Snart kommer våra "middags" gäster som då ska äta middag hos oss! Outfit ikväll har jag ej på bild men den består av:
Jeans, Hallonröd tröja och armband :)
imorgon ska vi ju shoppa och då ska jag köpa en bh, kanske ett svart inne från gina och kolla om jag hittar nått på kicks, hoppas pengarna räcker!!! =S
Puss //chillen<33

idag :)

Heej! har precis kommit hem från Chillen och är lite trött nu. idag tog jag densista sprutan, skönt! sen så har jag vart med Chillen och spelat lite playstation =P hehe.. <3 imorgon så ska jag, Jessie och Chillen shoppa!! :) <3 har inte så mycket pengar så jag får se om jag köper nått :/ men nu måste jag gå. skriver kanske ikväll!
Pussar //Soff<33

min och Chillens goda egen gjorda drinkar som innehåller julmust, isbit, physalis och sugrör =P haha, den var mycket god!! :D

inlägg ;)

Hellu:):)
Är jätte trött även fast klockan e tio i tio :( Det berodde väll
på att vi va uppe sent på cupen XD) Har precis fixat mina naglar
kanske ska sätta dit nagellack! Vilken färg på
nagellack tkr ni e finast?? Jag har ingenaning va jag tkr...
ja gillar allt :P
Imorgon kanske jag ska shoppa me jessie men kom på att jag behövde
följa med soffie på hennes spruta:( :( vi får se hur det blir<33
Pussar// chillen<33
 mörka?? eller...
ljusa??? <33

måndag

Heej! har kommit hem idag dårå. har precis packat upp allt och sitter här och lyssnar på musik! :) har haft jätte kul på cupen!! :D <3 har tyvärr inte tagit någon bild =P imorgon så ska jag ta gardasil sprutan!! :( ajj.. fast det är den sista av 3 så efter den är alla tagna :) och så ska jag vara med Chillen =) men nu har jag inget mer roligt att skriva. =P Ha det bra! :) <3
Pussar //Soff<33

hemma=)

hejsan! Nu är jag hemma igen från innebandycupen! Det var superskoj men tyvärr gick det inte såå bra för oss... :S Det var iaf jättekul där! Orkar inte packa upp allting nu:P Det tar för långtid! Skriver mer sen<33
Puss //chill<33

Gud, vad jag är sugen på:

mums!<33
Pussar //den hungriga chill<33


kläder xD

hejsan!! Soff och jag har precis kommit hem från centrum där vi köpte godis till cupen=P Har packat klart allt nu, hoppas jag inte har glömt nått=S?!
Har inge att göra så jag kollar runt lite på H&M:s hemsida på deras vår kollektion. Här får ni lite provsmak! :)

Ett sött litet linne<33 99 kr :)
haha gullig & gul ;) 99 kr!

Sen orkar jag inte lägga in mer :) <33
Pussar //chill<33

ska äta

Heej! nu blir det sista inlägget för ikväll =P ska snart äta middag för vi åt ingen lunch :) aja, har inget mer att skriva dårå men vi ses på måndag! Ha det bra och önska oss lycka till på cupen! :D <3
Pussar //Soff<33

Cup till Uppsala =P

Hejsvejs! Just nu håller vi på att packa till cupen som vi åker på imorron och kommer hem på måndag ;) Det kommer därför bli en bloggpaus tills dess! Ses på måndag :P
Pussar & kramar //chill & soff<33

hehe...<33

RSS 2.0