sommar kläder :)

Heej! har tråkigt så jag har kollat på lite kläder till sommaren på H&Ms hemsida.
här får ni en liten titt:

jacka 399 kr
jacka 299 kr
munkjacka 199 kr
ballerina skor 199 kr
jeans shorts 199 kr
topp 99 kr
T-shirt 99 kr
det var alla söta kläder! :) <3 nu ska jag gå och ta ett varmt bad. ses imorgon!
Pussar //Soff<33

ny header!

Heej! nu har vi äntligen en ny header! vad tycks!? :D jag tycker det blev jätte bra! :)
Tack Vicki för hjälpen! <33


Pussar //Soff<33

söndag

Heej! nu har Chillen åkt till Vemdalen så då blir det jag som sköter bloggen den här veckan! kommer nog inte skriva varje dag men så ofta jag kan! ;) idag så ska jag vara ute lite med familjen och sen så ska jag nog bara vara hemma och slappa och lite sånt! =) men nu måste jag ka med pappa och handla!
Pussar //Soff<33

vemdalen!! ****

heeeeeeeeeejsan!!!
nu ska jag alldeles strax sätta mej i bilden och åka till mina kusiner och sätta mej i deras bil som ska åka till vemdalen!!! jag kommer inte kunna blogga under lovet då... men ni har ju soff<33
SES EFTER LOVET!!
puss //chill<33

gäster

Heej! jag kom hem från Chillen för ungefär 1 timme sen! vi har haft jätte kul, har sett på film, snackat, ätit godsaker och massa mer! :P <33 vid halv 5 idag så kommer det gäster hem till oss för min syrra och min pappa har fyllt år så då ska vi fira dom! :) nu har jag precis klätt på mig och ska snart fixa sminket. jag kommer nog inte skriva mer idag så vi syns imorgon!! Ha en bra dag! :D <3
Pussar //Soff<33
älskar dig! <33

fredag<33

Heej! nu är det äntligen fredag och sista dagen innan sportlovet! :D det kommer bli skönt med lov men tråkigt att lämna alla kompisar!♥ :/ aja, idag har Chillen spått ut att det kommer bli en rolig dag så vi får se hur det blir! :P haha<33 nu orkar jag inte skriva mer men ikväll så ska jag ju sova över hos Chillen så vi kanske slänger in ett inlägg ikväll ;)
Pussar //Soff<33

the body shop <33

hejsan!!! här kommer några body shop prudukter som jag vill ha XD <33

wild cherry prudukter <3
ny smak: citron <33
"läpp" body butter <33 alltså läppbalsam =P
PUSS //chill<33

Vår accessoarer <3

hejsan!! tittar runt lite på h&ms hemsida och såg några söta vår accessoarer♥
söta armband 69:50 kr <333
69:50 kr för det här gulliga halsbandet =P
ringar 39:50 kr <33

sommar halsband som får en kännsla av havet ^^ <33
finfint halsband 39:50 <3
det var lite tips <33
PUSS //chill<33

torsdag snart fredag!! XD

Heej! idag är det torsdag och imorgon är det fredag och sen är det sportlov!!! :D vad ska ni göra på sportlovet? jag ska bara vara hemma och kanske träffa lite kompisar =) imorgon så blir det tacobufé i skolan! mums :P sen på kvällen så ska ju jag sova över hos min älskade Chill!♥ idag efter skolan så var jag med.. gissa vem!? ;O Chillen! XD <33 haha, iallfall, vi åt mellis, gjorde lite läxor, åt glass och såg på Sex and the city! ;) idag märkte jag att det faktiskt var lite varmare än vanligt. det kanske håller på att smälta ändå och att det inte kommer bli istid här i Sverige! :P hehe... jag skoja bara ^^ här kommer lite bilder:

söta Chill<33
oj, vad snabbt du skriver! ;O <33
mumsigt med glass! :P
och den braiga serien Sex and the city! :) <3
nu ska jag passa min lillasyrra men jag skriver kasnke mer sen!
Pussar //Soff<33

idag <3

heejsan!!
förlåt för att jag inte skrev igår.. jag hade innebandy träning och skid träning så jag hann inte=(
Imorgon är det redan fredag! då är det sportlov! Och på fredag ska soff sova över hos mej!!
då ska vi ha en mys kväll och se på film och fixa våra naglar å så♥
men nu ska jag fixa iordning mej till skolan!!!=P
PUSS //chill<3333
älskar dej!!<33 we forever♥Sofia<3Matilda<33

:'(

Tyvärr så får ni inte se dom roliga filmerna! :( det går inte att lägga in dom.. aja! ni får nöja er med bilderna :/
nån som kan berätta hur man lägger in ett klipp från youtube? hehe, jag vet inte riktigt hur man gör :S vill gärna ha svar! ;) 
Pussar //Soff<33


rolig dag med tjejerna ;) <3

Heej! jaa, det idag har det vart en riktig rolig dag och såna dagar gillar jag!♥ :P har tagit massa bilder och filmat lite så i nästa inlägg lägger jag upp 3 filmer som är rikigt bra! haha XD <33 idag på EVA-passet så hade jag, hanna W och Chillen franska fast jag spanska dårå men iallafall.. och där gjorde vi en film som var 3 timmar lång!! ;O nee, jag skoja bara, det är bara Chillen och Hanna W som fattar :D <33 efter skolan så var jag med Hanna W och Chillen och vi åt mellis och hade roligt!! =) här kommer lite bilder från dagen:

Hanna W, Hanna A och jag (?) <33
jag, Chillen och Hanna<33
Hanna, Hanna och Chillen :P <33
haha, Chillen och Hanna i bakrunden ;) <33
haha :D
jag: eeh, va f^n håller hon på med?
Hanna W: alla tittar på mig!
Hanna A: eeh, vad försöker hon göra egentligen?
jag har skratt attack! XD
Hanna som försöker visa sina muskler ;) <3
Hanna "snygging" :) <3
haha, jag har lite svårt att komma upp ur snön så jag behöver Hanna som hjälp! :P <33
Jaa, det var alla bilder! haha, visst var dom snygga!! :D ♥
Pussar //Soff<33

sovmorgon igen :)

Heej! idag har jag sovmorgon igen. jag har haft det 3 dagar på raken nu! :D börjar om ungefär 50 minuter så ska gå om typ en halvtimme. efter skolan så tror jag att jag, Chillen och Hanna W ska göra nått! :) kul, kul!
men nu ska jag stänga av datorn och fixa iordning mig det sista :P
Pussar //Soff<33

tisdag

Heej! gud, vad kallt det är varje dag nu asså! :S nu borde vintern sluta och det borde bli vår!! ;O idag har det vart en väldigt skön dag. hade ju först sovmorgon och sen så slutade jag kl. 2 XD efter skolan så var jag med Chillen och gjorde läxor och såg på film och åt massa goda saker! :D <3 här får ni lite bilder från dagen:

Chillen<33
mmh! blomman doftar sommar!! =)
Hanna W och jag<33
haha, Linn och Sophia<33
sööt! <33
Chill & Hanna söötisar!<33 ;)
kram!!! :D <333
♥♥♥
Pussar //Soff<33

kort inlägg

Heej! idag har vi ju ingen matte så då fick vi sovmorgon och det tycker jag är väldigt skönt! :) sen så slutar vi sent dårå men det kan man inte göra nått åt XD -.- nu ska jag fortsätta kolla runt lite och jag skriver mer ikväll! Ha en bra dag! =) <3
Pussar //Soff<33

<33

Heej! idag har det vart en lång men ändå skön dag. var ju i skolan och sen på efter middagen gjorde jag inget speciellt. imorgon har vi typ ingen matte så då har vi sovmorgon till 20 i 9! :D skönt! =) men nu måste jag gå och göra matte läxan -.- skriver kanske mer sen! här får ni lite bilder som jag och Chillen tog på hemvägen från skolan♥ :)
Pussar //Soff<33

haha, Chillen sötnos!! <33
spökena Soff och Chill XD <33
puss!! <333
hihi, du kom inte med Chillen XD <33
älskar dig!♥♥

dagens outfit:

Heej! här kommer dagens outfit:

Soff:

strumpbyxor - Lindex
linne - Gina tricot
tröja - H&M

Chill:

jeans - Crocker
Linne - H&M
kofta - Lindex
Pussar //Soff<33

pea :O

hejsan!! Nu sitter soffie & jag och kollar på massa olika bloggar och hemsidor, och då märkte vi att pea ska lägga ner! Jag kom ihåg den tiden då man va inne typ hela tiden:P Aja inte för att vi bryr oss :)
Nu ska vi snart gå till skolan XD
PUSS // soff & chill <33

bästa bloggen <33

Här är det tre bästa bloggarna just nu (enligt mej!) :

1. mylifeasjessicaa.blogg.se       Jessicas blogg, alltså den bästa bloggen just nu =) <33

2. foki.se                                  Fokis blogg är på andra plats ♥

3. sisterbabes.blogg.se              Vickis & emmys blogg på tredje plats =P <3

Inte kanske för att ni bryr er men kolla gärna på dom här bloggarna! dom e jätte bra <33

just nu gör jag ingenting...:( men ska snart äta frukost och sen är det en hel vecka kvar i skolan sen SPORTLOV!!!! ååå vad jag längtar! Vad ska ni göra på sportlovet?? Jag ska åka skidor i vemdalen<33
PUSS //chill<33

jessicas blogg är bäst! bild från hennes blogg <3

ny dag, ny vecka

Heej! idag är det måndag igen då. idag är det ju skit kallt. det är knappt så man vill gå ut! :S jag vaknade halv 8 och då var det 20 minus grader.. nu längtar jag verkligen tills det blir sommar och varmt! ;O nu ska jag gå och klä på mig några varma kläder och sen så ska jag fixa iordning mig. kanske skriver ett inlägg innan jag går sen.
Pussar //Soff<33

hemma

Heej! nu är jag hemma och är jätte trött. teatern var väll helt okej. lite seg i början men sen blev den bättre :) efter teatern så åt vi pizza så nu är jag proppmätt! :P ikväll så ska jag nog gå och lägga mig tidigt. men imorgon har jag iallafall sovmorgon! =) men snart ska jag gå ner och se lite på TV. Sovgott & Godnatt!♥
Pussar //Soff<33

:-)

hejsan!!! Nu har vi kommit hem från uppsala!!! Det var jätte kul, ja eller lite hektiskt att vara barnvakt men också kul <33 Nu har jag gjort alla läxor som ska ha gjorts...skönt =P har inget å skriva om så skriver sen!
PUSS //chill<33

söndag

Heej! förlåt för att jag inte skrev igår efter matchen men jag orkade inte. matchen gick ganska dåligt.. vi förlora med 3-1. men dom har alltid tur när dom vinner mot oss, vi är egentligen bättre än dom!! :P idag så ska jag + familj och några kompisar gå på teater =) vi ska åka till stan efter lunch så jag tror inte det blir så mycket blogging idag ;) sen så ska vi äta pizza på vedugnen ikväll! mums! XD men nu ska jag gå och fixa iordning mig. skriver kanske sen! :)
Pussar //Soff<33


match :D läxor -.-

Heej! som ni ser i rubriken så är det match idag och vi ska vinna!! ;) sen så är det läxor som gäller idag också... har suttit med svenska läxan hela förmiddagen här framför datan och jag kan ju säga att det inte är så smart att göra läxor framför datan för då bilr det ingenting gjort! =P men nu måste jag gå och äta nått innan jag går ner till bollhallen där vi ska samlas! Önska mig lycka till! =) <3
Pussar //Soff<33

fredag :D

Heej! de här veckorna som kommer känns det som om vi har skit mycket läxor och prov :S håller inte reda på alla grejer :P tur att det är sportlov nästa vecka! :D längtar!!♥ idag så slutade vi lite tidigare från engelskan och efter skolan så gick jag och Chillen hem till mig och bakade. imorgon så har vi innebandy match alla behövde baka nått till cafét så jag gjorde chokladmuffins. :) sen så såg vi lite på Sex and the city =P sen så var det bara att åka till innebandyn.. aja, det gick väll bra XD men nu ska jag snart gå ner och poppa popcorn och se på TV :D
Ha en mysig kväll! :) <3
Pussar //Soff<33

jag, den duktiga bagaren! XD
Chillen som var duktig och gjorde lite läxor medans jag bakade! =) <33

nu...
POPCORN!!!!!!!! :D


Fredag <33

Fredag är det skönaste ordet som finns... freeeedag:) Det som har hänt den här fredagen är: skola..., franskaprov,innebandy träning, film tittnining med soff, bakning och fredags mys ♥
Jag ska ju vara borta i helgen så nu ska jag gör det tråkigaste man nånsin kan gör på en fredags kväll: läxor =(
stackars, stackars mej !!
Ha en skön helg =P
PUSS & KRAM  //chill♥

GODIS på fredagsmysen , men nepp ej för mej jag  har godis förbud..:(
så jag får äta:
mmmmums =P<33 

ihelgen:)

godmorgon!!
Idag är det fredag!! veckan har gått så fort:)<3 I helgen ska jag och mamma vara barn vakter för några av mina kusiner: Isabelle,olivia och Lovisa<33 Vi ska åka till Uppsala och gå på pellesvanslös vandring och bada på fyrishovsbadhus och bo där :)<33 Så jag kommer inte kunna skriva i helgen (som vanligtXD)!
PUSS //chillen<33

Gonatt!

Hejsan!!! Nu ska jag äntligen skriva ett inlägg XD <33 Jag är presic färdig med läxorna -.-! <3 Så nu ska jag nog bara titta på tv och ta det lungt:) Tre bra saker som ska hända snart är:

  • Hanna Appeltofft & jag ska ta ett till hål i örat!!!!!
  • Jag ska köpa ett par uggs:)
  • Hanna appeltofft och jag (kanske) ska åka till italien år 2011 tsm!!!!!!!!!

längtar så mycket tills alla sakder kommer hända<33

PUSS & GODNATT //chill<33 (inte för jag ska gå å lägga mej men=P)
:) <33


dagen...

Heej! :) idag har det vart en jobbig och onödig dag! först skulle vi ha spanska men hade typ ingen lärare och skulle jobba själva och det gick ju verkligen bra.. :P sen hade vi håltimme på livskunskapen XD sen hade vi typ 2 timmars lunch rast och gjorde ingenting. sen hade vi NO och EVA-pass och sen SO fast med vikarie och var i datasalen och hade tråk ;) efter skolan så var jag med Chillen och bakade chokladbollar och gjorde läxor! :D och nu sitter jag tillslut här och skriver :)
Pussar //Soff<33

mums! :) <3

outfit

Heej! här kommer dagens outfit:

 Soff:

jeans från Gina tricot
linne från Gina tricot
kofta från H&M

Chill:

jeans från Crocker
linne från Gina tricot
kofta från Vero Moda
Pussar //Soff<33

Godmorgon!

Heej! ska snart gå till skolan men först slänger jag in ett kort inlägg ;) idag slutar vi 20 över 3 så jag skriver nog mer ikväll! :) asså det är redan torsdag.. det här säger jag säkert varje vecka men varje vecka går ju faktiskt jätte fort! ;O aja, Ha en bra dag! :D ♥
Pussar //Soff<33

onsdag XD

Heej! idag har det varit en väldigt flumm dag! :P nu på bandyn t.ex. var mina ben som spagetti och jag typ skrattade på eftermiddagen när jag och Chillen gjorde läxor! XD ♥ har nog vart väldigt trött idag =P iallfall, idag slutade vi lite tidigare för det var ingen gympa för det var typ niorna som spelade fotboll. och på engelskan fick jag tillbaks mitt verbprov och jag trodde det hade gått jätte dåligt för det kändes som om jag gjorde fel på typ allting men sen när jag fick det så blev jag typ helt chockad.. haha, fick 112 av 121 och blev typ jätte stolt XD nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar runt lite :) skriver kanske mer sen!

Till Chillen:

Jag kom på en sak Chillen!
Vi glömde göra marängschvish (stavning?) idag när vi kom hem
så därför får vi göra det en annan dag!!! :D <333

aja nu måste jag iallafall gå.
Pussar //Soff<33

det bästa inlägget ever!!

....har inte bloggat på 1000 år...
puss//chill<33

hemma :)

Heej! i förra inlägget så var det busiga Hanna som skrev ett litet inlägg ;) haha<33 nu är jag hemma och har precis äta en semla :P mums! Har ni ätit nån god semla idag på fettisdagen då?? :D imorgon så har jag sovmorgon fast vi har städning så då kan man ändå inte sova så länge men det blir ju iallafall rent! :P men nu ska jag gå och se på nått roligt på TVn. skriver mer imorgon.
Pussar //Soff<33

HANNAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333

Heej!
ïdag har vi sett på one tree hill hos Hanna. idag är det semeldagen, vi ska äta semlor och svartvinbärsaft!!!!!!!
på torsdag kommer soff tillbaka hit för att se klart på one tree hill :) <33





// VÄÄÄÄRLDENS BÄÄSTA HANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




outfit

Heej! här kommer dagens outfit:


jeans - JC
linne - H&M
adidas kofta - Stadium
Pussar //Soff<33

vild safari :-)

Heej! idag har det vart en vanlig och lång skoldag :P först hade vi mentors-pass, sen så hade vi svenska och typ ett läsförståelse test som gick sådär :S sen så hade vi bara matte och NO. efter skolan så var jag med Chillen hemma hos henne :) och när vi går in i köket så hoppar Chillen till och så tittar jag ut och så står det 2 rådjur jätte nära fönstret :P så vi stod typ där och "åskådade" vad dom gjorde =) haha, vet inte riktigt varför jag berättade det här men jag hade inget annat att skriva ;) här kommer 2 bilder på dom söta små djuren♥

så söta! =P
haha, vad ska vi döpa dom till Chillen?? XD <33
Pussar //Soff<33

sovmorgon

Heej! har ju sovmorgon idag till kvart över 10 men jag har väldigt tråkigt just nu :P sitter här vid datorn och kollar runt lite. har ingen att chatta med :/ men nu ska jag inte prata om min tråkig het längre! =) idag slutar vi sent och efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jag får väll hitta på nått♥ =P outfit kommer in ikväll! Ha en bra dag! <3
Pussar //Soff<33

jag just nu.. =P

film time :)

Heej! har ätit för en stund sen och sitter här och lyssnar på lite musik :) ska snart sätta mig i soffan med familjen och hyra en film :D mysigt mysigt!♥ juste, måste träna lite på engelskan också.. har ju verbprov på tisdag -.- aja, jag kan dom ganska bra så det kommer nog bli ganska lätt :S skriver imorgon för då har jag sovmorgon! :D
Pussar //Soff<33

mums! :)

Heej! har precis smakat min goda kladdkaka och den blev väldigt god och kladdig :P
snygg va!? :P hihi <3
nu ska jag nog sätta på Pirates of the Caribbean. Det var faktiskt ett tag sen man såg den :P
kom på att idag har jag bara skrivit inlägg som typ är 2 rader.. ^^ aja, jag får väll skriva längre imorgon ;)
Pussar //Soff<33

söndag

Heej! idag är det ju alla ♥-dag så jag ska baka en kladdkaka till fika sen på eftermiddagen. nu sitter jag och kollar på film och myser :) men nu ska jag inte sitta här vid datorn och tråka mig =P Ha en bra dag! <3 ;)
Pussar //Soff<33

♥♥♥

Godmorgon! Glad alla ♥-dag!!! Ha en perfekt dag allihopa! ;) <3


Önskar Soff<33


kortis... =P

Heej! japp, det här får bli ett kort inlägg, för nu ska jag åka om ungefär 40 minuter. ska bara äta nått litet innan för vi ska inte äta middag ikväll utan varma mackor! mums, älskar det! :P jag skriver nog inget mer ikväll så vi ses imorgon! =)
Pussar //Soff<33

kläder och annat :)

Heej! har gjort klart svenska läxan så nu orkar jag inte göra mer läxor idag =P har väldigt tråkigt nu så jag har kollat runt lite på kläder. här får ni se om ni tycker några är snygga:

gulligt armband från cocoo 175 kr
fint armband cocoo 195 kr

cardigan från H&M 199 kr
söt kjol 199 kr H&M
klänning 349 kr H&M
lite rolig färg på kofta :P 249 kr H&M
söt T-shirt 149 kr Lindex
musse pig T-shirt Lindex
väska 249 kr Lindex
jag behöver verkligen en ny väska!! ;O  :P
Pussar //Soff<33

igår & idag :D

Heej! förlåt att inge av oss bloggade igår men jag hann inte och jag antar att Chillen inte heller hann =P iallafall, först var vi ju i skolan och hade tråk. ;) sen efter skolan så gick Chillen och jag och fikade på kondiset för jag skulle bjuda henne♥ sen gick vi till sko affären och provade lite skor! och sen gick vi hem och såg på film. sen efter det så åkte jag till innebandyn och på tal om innebandy så har vi match idag!!! ;O mot Täby. men nu ska vi vi vinna XD det var iallafall om dagen igår och här kommer lite bilder:


Chillen<33
jag :P
skor som vi provade ;) <3
Chillens snygga sko! =) <3
We looove Läkerol! :P <33
jag ser hemsk ut! :O men Chillen är söt som vanligt! :) <33
nu ska jag gå ner och se om det finns nån frukost. skriver nog mer sen efter jag gjort lite läxor -.-
Pussar //Soff<33

Make up <33

tjoo:) här kommer h&M makeup som jag vill köpa <33
Puder 49.50 kr <3
rouge, kanske såg lite orange ut men e ej det i verkligheten!
H&M foudation som inte verkar så bra men man kan ju alltid prova;)<3
bronze puder =P<33
silver eyeliner behöver jag!!
concealer är alltid bra att ha:)<33
mascara 49.50 kr <3
BEHOV!!
sött litet läppglans (behöver egentligen ej men är alltid bra att ha:))
PUSS //chill<33

h&m kläder in my <3

hejsan!! här kommer massa kläder från H&M: ♥
super gulligt halsband:)
som ja ska köpa<3
sockersöt kofta =P<33
<33
shortsen och linnet är mina snart (hoppas jag) =P <3
fiina skor man kan ha i stan om man shoppar utomlans :D <33
♥♥♥♥
en tub kjol jag har tänkt att köpa lääänge men har ingen aning om vrf:O<33
söta guld örhängen som oxå finns i....
...silver! vilka tyckte i var snyggast?? jag tyckte nog guld♥
en jättegullig bikini överdel som soff ska köpa<33 du kommer passa i den så fint:)<33
party bikini?? jättefint enligt mej själv=P<33
Det var alla kläder för idag:)
PUSS //chill<33

det här gör jag just nu:

läser fokis.se <33
PUSS //chill♥


torsdag :)

Heej! idag har vi faktiskt vart duktiga och tagit lite bilder =P men innan jag laddar upp dom så ska jag berätta lite om dagen :) på spanskan så gjorde hanna och jag våran redovisning och det gick faktiskt ganska bra! :D sen hade vi bara lite vanliga tråkiga lektioner.. på SOn hade vi läxförhör och jag kunde typ allt ;O hehe.. <3 efter skolan så var jag och Chillen hemma hos henne och gjorde gott mellis ;) och spelade lite ensam hemma =P ♥ men nu får ni se lite bilder:

 
puss från oss! <33
amanda, anna, linn och david ;)
 
haha! undrar vad adam hittar i väskan =P
Chillens fina hjärta♥ :P
Chillens uppfinning: torkad  aprikos med chokladsås. mums! XD
också jag.. =)
Pussar //Soff<33

hejsan:)<3

Heejsan!!! Sitter här vid datan och äter frukost och laddar upp bilder på kungsberget på facebook:) Igår så var det tappendag (man var ledig halva dagen) i skolan så då åkte hanna och jag in till stan och köpte ♥-dag presenter till varrandra och jag köpte en kjol från gina tricot! kanske lägger in en outfit sen på den:P Idag så är det vanlig skoldag och vi slutar 20 över tre!! :(
skriver mer sen<33
pussar //chill<33

kommer inte på nån rubrik... =P

Heej! har fortfarande ont i benen sen skidåkningen och det var väldigt jobbigt att spela innebandy.. det gick inte alls bra idag men i helgen måste jag spela bra för då har vi match mot Täby som inte har förlorat på typ 4 år och vi kom lika med dom!! :D men matcher brukar gå mycket bättre än träningar =P imorgon är det redan torsdag sen fredag och sen redan helg ;O jag fattar inte hur veckorna kan gå så fort. :S aja, imorgon så ska jag och Hanna redovisa våran väderleksrapport i spanska så det måste jag träna på lite. sen har vi läxförhör i SO så det måste jag också träna på men det kan jag ganska bra XD nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ni får nöja er med dom här raderna, så syns vi imorgon! Godnatt & sovgott allihopa! (inte för att jag ska gå och lägga mig än men jag säger det ändå) :P
Pussar //Soff<33

väntar..

Heej! nu sitter jag och väntar på att jag ska gå tillbaka till skolan och ha utvecklingsamtal :S jag slutade ju halv 12 och då skulle ju Hanna w följa med mig hem men hon blev sjuk :( så då följde Bell med mig hem en stund :) <33 vi gjorde inte så mycket, satt och snackade och lite sånt XD efter utvecklingsamtalet så är det innebandy träning och sen efter det så blir det läx läsning :/ aja, nu ska jag ta nått litet att äta :P Ha det bra! =)
Pussar //Soff<33
                                            ♥♥♥♥♥


kungsberget =P <3

hejsan!! :D Det var as kul på kungsberget!!! Först så åkte bussen kl 7.00 och vi kom fram ca 10.00 tror jag :S Sen började vi åka skidor, jag åkte mäst med hanna w, soff, bell och hanna a♥ Sen till lunch så åt ja hamburgare och efter det åkte vi vidare tills fyra då bussen skulle gå hem igen:( Här kommer några få bilder av det jag tagit:
soff & chill<33

hanna & soffi:)<33'

nu hinner jag inte ladda upp fler bilder för nu ska jag gå till skolan:)
PUSS //chill<33

outfit

Heej! här kommer dagens outfit:


jeans - JC
linne - H&M
kofta - H&M
Pussar //Soff<33

skönt med sovmorgon :D

Heej! nu sitter jag här vid datorn och är lite trött sen igår. har också skit mycket träningsverk i benen efter skidorna.. =P imorse när jag vaknade så kunde jag knappt gå ur sängen ;) aja, nog pratat om min träningsverk. idag slutar vi ju tidigt och efter skolan så ska hanna w följa med mig hem för hon ska ju prova på våran innebandy träning ikväll så det kommer bli kul! :D <33 men nu måste jag fixa iordning mig men jag skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

trött -.-

Heej! kom hem från kungsberget för ungefär en timme sen och vi har haft det jätte kul!! :D <33 Chillen har tagit massa bilder så jag tror hon lägger upp dom sen! =P vi har åkt skidor hela dagen och jag ramlade bara en gång =P fast då fick jag ont i knät så då åkte jag inte mer fast nu är det mycket bättre och det är bara några blåmärken. =) iallafall, nu har jag precis ätit efterrätt för min lilla syrra fyller 6 år!♥ GRATTIS!!! XD <33 hehe.. ;)  imorgon så är det tappendag igen och vislutar då halv 12 :D och sen halv 3 så har jag utvecklingsamtal :S hoppas det kommer gå bra!  i helgen så är det ju faktiskt alla hjärtans dag och jag har hittat lite söta alla hjärtans dag bilder =P jag tyckte iallafall dom var lite söta XD ♥

vill nån? :P <33

kan inte ladda upp fler bilder för blogg.se är helt konstigt :S aja, nu måste jag gå!
Pussar //Soff<33

varm choklad och läxor XD

Heej! sitter här och myser med en kopp varm choklad =) fast nu måste jag sluta med mysandet och göra läxor.. tråkigt, tråkigt, tråkigt -.- idag slutade vi sent men dagen gick ändå ganska fort =P på lunch rasten så gick jag och köpte godis och dricka till imorgon när vi åker till kungsberget!! ♥ ikväll så måste jag nog börja fixa iordning allt så att man har alla skid saker ;) kommer nog inte blogga imorgon för jag måste gå upp ungefär halv 6 och sen så kommer jag hem 7 på kvällen och då kommer jag nog inte orka blogga så ni får vänäta tills på onsdag! XD <3 men nu måste jag gå och göra matte läxan.. Ha det bra! <33
Pussar //Soff<33

mums!! :D
Längtar!! =) <33

//Soff ♥

Heej! här kommer dagens outfit:


jeans - Gina tricot
linne - Gina tricot
tröja/kofta - H&M

romme ;)<33

Heejsan!!
Jag har inte kunnat skriva i helgen för jag & min familj och mina kusiner va i romme!! Vi åkte klockan typ sju i lördagsmorse och kom fram ca tio. Sen kom vi hem igår klockan sju på kvällen! Det var jätte kul:)<3 Här kommer lite bilder där ifrån:
hanna min kusin :) <33

min kusin jossan :)

jossan och jag<33
jag och hanna<33
så här såg det ut:)
hanna<33
se upp i backan, tusen hål i nacken=P
här var dagens fika i toppstugan! mums :)
och här är hanna och jag igen:)
Men nu kan jag inte ladda upp fler bilder för jag ska gå till skolan nu..
PUSS //chill<33

kväll

Heej!♣ har precis ätit och just nu har jag ingenting att göra =P imorgon är det måndag som vanlig och vi har sovmorgon :) aja, i det här inlägget får ni stå ut med för det blev ett tråkigt och onödigt inlägg men men! XD
Pussar //Soff<33

hemma ;)

Heej! nu sitter jag här och äter muffins och är jätte trött. kom hem för en stund sen från Vällingby. köpte inte så mycket men jag köpte iallafall en bh som jag har letat efter ett tag nu :) och sen en födelsdags present åt min syrra som fyller år på tisdag!♥ på tisdag så ska alla 7:or åka till kungsberget och åka skidor!! :D gud vad jag längtar! =P jag ska ta fram alla skid saker och sånt ikväll så man har allt klart. ;) nu ska jag nog gå och göra en kopp varm choklad och sätta mig i soffan med en filt och se på nån film XD <3
Pussar //Soff<33

söndag

Heej! idag är det söndag och då ska Hanna och jag shoppa! :) <33 Hanna, om du läser det här så ring mig! ;) ♥ jaa, vi ska väll åka sen efter lunch tror jag, så nu på förmiddagen får jag väll satsa lite på läxor -.- men nu har jag inget mer att skriva så vi ses igen ikväll! Ha en bra dag! :D
Pussar //Soff<33

bakning XD

Heej! kom hem vid ungefär 4 men jag orkade inte sitta vid datorn då så jag ställde mig och bakade chokladmuffins! =) dom blev jätte goda och kladdiga ;) matchen gick föresten väldigt bra. vi vann med 4-2! :D ♥ bra kämpat tjejer! =P nu måste jag gå ner och hjälpa till med maten men först ska jag kolla runt lite på facebook :P skriver nog inget mer ikväll men jag slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker och shoppar! :)
Pussar //Soff<33

mmm!! älskar choklad muffins!! =P <3

lördag

Heej! idag blir det match mot kungsängen! =) vi är få men vi ska klara det!! XD sen så ska jag göra lite läxor och bara vara hemma och mysa♥ imorgon så ska jag och Hanna shoppa :) <33 men det skriver jag mer om imorgon. nu måste jag gå och fixa iordning mig och göra lite läxor..
Pussar //Soff<33

 :D <33

idag:

Heej! nu har jag precis ätit middag och sitter här och skriver lite innan jag ska stänga av =P idag så var det en helt vanlig dag med lite snöbollskrig på rasten ;) här kommer lite bilder:

haha<33
hihi! hanna, jag tror du är lite snöig där ;) ♥
Bell<33
Hanna och jag<33
jaa, nu ska jag gå ner och va lite trevlig mot familjen XD skriver mer imorgon!
Pussar //Soff<33

älskar dig<33

//Soff<33


fredag =)

Heej! idag är det fredag igen och sen är det helg. varje vecka går såå fort! ;O i helgen så är det innebandy match som gäller, och då ska vi verkligen vinna har jag bestämt! =P men det får vi se då. idag slutar jag kvart över 3 och efter skolan så ska jag vara med Chillen♥ men nu måste jag börja fixa mig till skolan.
Pussar //Soff<33


Utkast: Feb. 4, 2010

Heej! här kommer dagens outfit:

jeans leggings från Gina tricot, linne från H&M, kofta från Åhlens, halsduk från H&M och armband från snö
Pussar //Soff<33

läxor, läxor, läxor.. :/

Heej! som ni ser i rubriken så håller jag på med läxor.. :( jag gör SO för vi har läxförhör i det, sen så ska jag och Hanna göra nån himla redovisning i spanska i 3-5 minuter!! :O det kommer ju typ inte gå känns det som vi vi ska klara det, eller hur Hanna! ;) ♥ aja, nog pratat om läxor. idag så hade vi tappendag och slutade halv 12 :) efter skolan så gick jag, Hanna, Hanna och Chillen hem till Chillen! =P vi såg på film och spelade lite spel. sen så åkte vi till innebandyn och jag kan säga att idag var jag verkligen klumpig!! ;O mina fötter ville inte sammarbeta med mig =P hehe.. ^^ Chillen har massa bilder på sin kamera så jag hoppas hon laddar upp dom! XD <3 men nu måste jag fortsätta med läxorna..
Pussar //Soff<33

jag i sommras =P <3

lite kläder

Heej! behövde inte gå ännu så då slänger jag in lite fina kläder :)

väska från H&M 249 kr som jag ska kolla på =P
T-shirt från Cubus 99 kr
T-shirt från Cubus 99 kr
kofta från Cubus 249 kr
det var inte så mycket men ni får nöja er med det! =P skriver mer imorgon.♥
Pussar //Soff<33

hemma =)

Heej! kom hem från Hanna för ett tag sen :) vi har haft det lite flummigt, speciellt när vi skulle gå hem ;) ♥ när vi kom hem till Hanna så bakade vi kladdkaka! mums! XD sen såg vi lite på film och så.. :) <3 nu har jag tagit ner lite låtar på spotify så jag sitter och lyssnar nu :) imorgon så är det onsdag och då har vi tappendag!! (vilket betyder att vi slutar 12) efter skolan så ska jag vara med Chillen, Hanna och Hanna♥ =P aja, måste gå nu.
Pussar //Soff<33

dagens outfit

Heej! här kommer dagens outfit:

lite dålig bild men den får gå =P
jeans från JC, blus från H&M
Pussar //Soff<33

tisdag

Heej! har precis fixat iordning mig och är klar för att gå till skolan =P idag slutar vi sent som vanligt... 20 i 4 :/ men efter skolan så ska jag åka hem till Hanna♥ :D jag kommer kanske inte skriva mer förns ikväll eller imorgon! ha det bra! =)
Pussar //Soff<33

idag:

Heej! :) idag har det varit en helt vanlig skoldag med massa tråkiga lektioner =P har tyvärr inte tagit några bilder idag men Chillen har outfit bilder på sin kamera så jag hoppas hon lägger upp dom ;)♥ efter skolan så var jag med Chillen och åt mellis, gjorde lite läxor och annat smått och gott =P men nu måste jag ren skriva NOn som vi har tills imorgon! :S önska mig lycka till =)
Pussar //Soff<33

måndag

Godmorgon! då är det måndag igen och idag slutar jag 20 i 4 :/ vi slutar typ sent varje dag!! aja, nu har jag precis klätt på mig och är snart färdig. fast vi börjar ju kvart över 10 så det är långt kvar :) men jag skriver mer ikväll.
Pussar //Soff<33

RSS 2.0